Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Ένταση στις επαφές μας, καχυποψία & εμμονές!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη θα προχωρήσει τα ξημερώματα μετά από πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πρώτη και μοναδική της όψη το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 07:30 είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η Πλουτώνια επιρροή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. Σήμερα όμως ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο, που ευνοεί τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους στις επαφές, την επικοινωνία, ενώ μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις φτιάχνοντας μας τη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Με οικονομικές αλχημείες θα καταπιαστείτε σήμερα καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτό τον πολύπαθο τομέα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή χρειάζεται και με φίλους ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς μέχρι το μεσημέρι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε. Αξιοποιήστε την ημέρα σας για τα οικονομικά σας πλάνα και μην ενδίδετε σε κολλήματα του μυαλού, εμμονές ή φοβίες. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία θα βοηθήσει από το μεσημεράκι να βρείτε κάποιες λύσεις και να αισιοδοξήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πέμπτη ξεκινά με πίεση, καθώς το φεγγάρι απέναντι σας κάνει όλους πιο απαιτητικούς από σας, δίνοντας επίσης μια αίσθηση έντασης στις μεταξύ σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου σας. Είναι από τις μέρες, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες, που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό. Κι επειδή θα είναι δύσκολο να διαχωριστεί το πρωί το συναίσθημα, ο φόβος ή η αγωνία από την αντικειμενική μας κρίση, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε συμπεράσματα. Σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή αλλά χωρίς κολλήματα. Από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να έχετε μια θετική είδηση για κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ και αφορά σε ένα στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές ανάλογα σε ποια φάση της ζωής σας βρίσκεστε, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και να προγραμματίσετε έναν έλεγχο αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν» σήμερα, ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Γενικά οι πρωινές ώρες εντείνουν τις εμμονές και τα κολλήματα του νου ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, οπότε μη μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους κυρίως στον χώρο εργασίας. Μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά, τα θέματα καριέρας ή και τα οικογενειακά σας θέματα θα σας φτιάξει τη διάθεση στη συνέχεια.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ