Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος στους Ιχθύες - Απαιτητική μέρα με πολλές σκέψεις που θα μας εξαντλήσουν

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα κυρίως σε πνευματικό επίπεδο, καθώς για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια συναντιούνται ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι μπορεί να κατακλυζόμαστε από χιλιάδες σκέψεις και όλο αυτό να μας εξαντλεί σε πνευματικό επίπεδο. Η τριπλή αυτή σύνοδος φέρνει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε κάποια σχέδια που μπορεί να είχαμε κανονίσει γι’ αυτή τη μέρα. Το καλύτερο αντίδοτο για μια τέτοια όψη είναι να συγκεντρωθούμε σε κάτι σημαντικό που έχουμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά και απαισιόδοξα σενάρια. Προσεκτικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα στις σχέσεις, αίσθημα απόρριψης και θλίψη. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε ένα κανάλι να διοχετεύσουμε τη σκέψη και τη δράση μας και έτσι γλιτώνουμε το να μας πάρει «από κάτω»! Σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας, άρα η μέρα είναι ακατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και σημαντικά ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι λίγο πιο απαιτητική και κοπιαστική σε νοητικό επίπεδο ημέρα και μπορεί να έχετε τις κλειστές σας ή ίσως πρέπει να βγάλετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις εις πέρας και να σας δημιουργείται άγχος. Γενικότερα με την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Κρόνου μπορεί να σκέφτεστε περισσότερο το παρελθόν, να αναπολείτε πιο χαρούμενες στιγμές ή πιο ανέμελες. Τα επαγγελματικά σαφώς θα σας απασχολήσουν πιο πολύ και μπορεί το άγχος σας να έχει να κάνει με αυτά και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Όμως δεν είναι πολύ εύκολο σήμερα να σημειώσετε ιδιαίτερη πρόοδο, ενώ μπορεί να υπάρχει και ασυνεννοησία μες τη μέρα στις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Κρόνου σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους, σε ομοϊδεάτες, συνοδοιπόρους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με ένα συνεργάτη ή και μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε. Παρόλα αυτά, καλό είναι να μην προβείτε σε πολύ σημαντικές δράσεις σήμερα που έχουμε και σε όλη τη διάρκεια της μέρας Σελήνη εκτός πορείας. Η μέρα προσφέρεται για να βάλετε όρια σε κάποιες σχέσεις ειδικά αν ενοχλείστε από κάποια πράγματα. Σαφώς δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο ανθρώπους και να τους ζητάτε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους, αλλά τουλάχιστον έτσι γνωρίζουν μέχρι που είναι τα δικά σας όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μικτές οι επιρροές της Τετάρτης καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σας ευνοεί, αλλά από την άλλη η σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου για πρώτη φορά στους Ιχθύς μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας, αλλά και την οικογένεια. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια την δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ