Πένθος στο Μπάκιγχαμ: Έφυγε από τη ζωή μόλις 45 ετών ο Thomas Kingston, σύζυγος της ανηψιάς Καρόλου (φωτό-βίντεο)

"Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή - Σε σοκ η οικογένεια

Οι άσχημες ειδήσεις δεν έχουν τέλος για το παλάτι του Μπάκιγχαμ ...

Χθες, (27/2) το βράδυ έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Thomas Kingston σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Ήταν σύζυγος της Lady Gabriella Windsor,  κόρη του Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ (εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ) και της συζύγου του Μαρίας Χριστίνας φον Ράημπνιτς.

Σύμφωνα με την DailyMail,  βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire, το απόγευμα της Κυριακής, και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Kingston

"Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του".

 

 

Τα συλλυπητήρια από τον Βασιλιά Κάρλο και τη Βασίλισσα Καμίλα

"ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώθηκαν με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν στο πένθος ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας. "Συγκεκριμένα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον", σημείωσε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλικός γάμος στο Μπάκιγχαμ: Η Λαίδη Γαβριέλλα παντρεύτηκε τον γοητευτικό 40χρονο οικονομολόγο – Παρών ο Πρίγκιπας Χάρι χωρίς την Μέγκαν – Η σχέση της νύφης με την Ελλάδα

Ο ονειρεμένος γάμος της Lady Gabriella Windsor και του Tomas Kingston

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Άνοιξη του 2019 με μία παραμυθένια τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Η πανέμορφη Lady, που χαμογελούσε σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου, φόρεσε ένα ρομαντικό νυφικό με μεγάλη ουρά και πέπλο, με τα παρανυφάκια να την πλαισιώνουν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Άννα αλλά και η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν μαζί με φίλους και συγγενείς στον βασιλικό γάμο.

Το "παρών" είχε δώσει και ο πρίγκιπας Χάρι, 12 ημέρες μετά τη γέννηση του Άρτσι, αφήνοντας τη σύζυγο στο σπίτι να προσέχει το μωρό και μάλιστα την παραμονή της επετείου του γάμου τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

instagram @royal_family_obsessed

Στo πλευρό του ήταν η ηθοποιό της σειράς Peep Show, Sophie Winkleman, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδελφό της Lady, τον Λόρδο Φρέντερικ.

Τέλος, το παρατσούκλι της εντυπωσιακής Lady Gabriella είναι «Ελλάς», καθώς η γιαγιά της είναι η Πριγκίπισσα Μαρίνα της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ