Το love story και το καυτό φιλί! Δεν κρύβουν τον έρωτά τους, Δανάη Μπάρκα & Φίλιππος Τσαγκρίδης- Το χαμογελαστό κορίτσι & ο αριστοκράτης (φωτό & βίντεο)

Τα lovebirds της χρονιάς!

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζουν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα.

Ο πρώην σύντροφός της Κατερίνας Καινούργιου, όλα δείχνουν πως βρήκε τη νέα του αγάπη στην αγκαλιά της Δανάης Μπάρκα!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές.

 

 

Τελικά το παθιασμένο φιλί μέσα στη νύχτα ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο έρωτας δεν κρύβεται.

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον όμορφο και σικ νεαρό, γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγοπούλου, τον 34χρονο φιλότεχνό Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Διαβάστε ακόμα: O Φίλιππος Tσαγκρίδης αγόρασε την ιστορική ταβέρνα ''Οικονόμου'' στα Πετράλωνα! - ''Δεν μπορείς να αγοράσεις την ιστορία & την αγάπη''

Ο Φίλιππος δραστηριοποιείται έντονα τελευταία και στον χώρο της εστίασης έχοντας εγκαινιάσει δύο πολύ επιτυχημένα εστιατόρια, το μοδάτο Gallina και το γνωστό για τα μαγειρευτά του Οικονόμου στα Πετράλωνα.

Μετά το τέλος της σχέσης του με την άλλη παρουσιάστρια του πρωινού του Αlpha την επονομαζόμενη Kat Ken, ξεκίνησε νέο ειδύλλιο κατά τα φαινόμενα με την επίσης ελεύθερη και ωραία Δανάη Μπάρκα.

 

 

Η Δανάη είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να γίνει δημοφιλής παρουσιάστρια στο μεγάλο κανάλι τα τελευταία χρόνια μετά το τέλος δεσμού της με τον Πάνο Αδαμόπουλο.

Ήταν μαζί 8 χρόνια και χώρισαν το 2021.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι κορυφαία η Ελένη, αλλά όταν υπάρχει μια ιεραρχία, οφείλεις να την σεβαστείς»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ