Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Λαδί maxi φούστα, λευκό T-shirt και μπαλαρίνες - Στο Doha Design με μινιμαλιστικό style (φωτό)

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ακολουθεί τον συζυγό της και Πρωθυπουργό της χώρας στις επίσημες επισκέψεις του

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μετά από την επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ινδία, τον συνόδευσε και στο Κατάρ.

Στην ανάρτησή της στο Instagram ευχαριστεί την Al Mayassa bint Hamad Al-Thani, διευθύντρια των μουσείων του Κατάρ και αδερφή του Εμίρη του Κατάρ για την ξενάγηση στο Doha Design.

Η σύζυγός του Πρωθυπουργού επέλεξε ένα κομψό σύνολο για να επισκεφτεί το Doha Design. 

Μaxi λαδί κρουαζέ φούστα, λευκό απλό T-shirt και μαύρο σακάκι.

Minimal και κομψή για ακόμα μία φορά!

instagram

Η διοργάνωση Doha Design, υπό την αιγίδα της Qatar Museums, συμπεριλαμβάνει πλήθος εκθέσεων, συνεργασιών και commissions.

Στο opening της έκθεσης καλεσμένοι από όλο τον πλανήτη, δημιουργοί, καλλιτέχνες, curators, designers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκθέσεις όπως το“Arab Design Now”, “Weaving Poems”, “Crafting Uzbekistan”, “Colors of the City”, και “Hundred Best Arabic Posters”.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: Η κομψή εμφάνιση της συζύγου του Πρωθυπουργού στα Gazzeta Awards (φωτό)

Η εκδήλωση «Design Doha» διεξάγεται ανά δύο χρόνια και επισφραγίζει την δημιουργική άνοιξη που είναι έκδηλη στην πρωτεύουσα του Κατάρ που αποτελεί προορισμό και τόπο συνάντησης μεγάλων δημιουργών, αρχιτεκτόνων και καλλιτεχνών.

instagram

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Διαβάστε επίσης: Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη στην Ινδία: Με έντονη πορτοκαλί midi φούστα, κρεμ πουκαμίσα και πεντατίφ Zeus & Dione (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ