Μάνος Πίντζης: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα - Δέχομαι φλερτ από άντρες και είναι κολακευτικό»

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε αποκλειστικά στο «Mega Καλημέρα»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Μάνος Πίντζης

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και για το γεγονός πως έχει δεχθεί φλερτ από άνδρες.

«Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, γιατί δεχόμαστε κάθε βράδυ τις ενέργειες των ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από τη σκηνή. Παίρνουμε τις ενέργειές τους και τις μετουσιώνουμε σε δική μας ενέργεια και τη στέλνουμε από κάτω. Υπάρχει ένα πάρε-δώσε ενεργειών με τον κόσμο γενικά», εξήγησε στην αρχή της συνέντευξης.

«Το παιδί έχει ανάγκη το θηλυκό κύτταρο, τη μαμά του, πιο πολύ από τον μπαμπά του. Ειδικά στις μικρές ηλικίες. Από κει και πέρα δεν εξαρτάται τίποτα από εμένα», ανέφερε.

Σχετικά με τον έρωτα, σχολίασε:«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα. Είναι πράγματα τα οποία δεν ελέγχεις. Ο έρωτας σε παραλύει, σε διαλύει. Σου τα διαλύει όλα μέσα σου.

Φυσικά και έχω υπάρξει καψούρης. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; Δεν σιδερώνεται ο έρωτας. Δεν συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το έχω μετανιώσει».

«Έχω κάνει γυμνισμό μια φορά στην Κρήτη με έναν φίλο μου. Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και ήταν κολακευτικό», δήλωσε.

 

 

 

Δείτε ακόμη:Κάτασπρος αλλά γόης! Ο Μάνος Πίντζης με ολόλευκα μαλλιά και μούσι - Παραμένει σέξυ (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ