Διαζύγιο-Βόμβα! Χώρισε η Κιάρα Φεράνι με τον ράπερ Φέντεζ - Τα προβλήματα μεταξύ τους

Έπειτα από 5 χρόνια γάμου

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση του χωρισμού της Κιάρα Φεράνι με τον Φέντεζ. 

Έπειτα από πέντε χρόνια γάμου, το ζευγάρι φαίνεται να τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dagospia, υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη πέρυσι κι αφορούσε τον ράπερ.

Καθώς, λοιπόν, βρισκόταν πάνω στη σκηνή δέχτηκε ένα φιλί στο στόμα από συνάδελφο του.

Ωστόσο, υπήρχαν και άλλες ρήξεις μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα γράφει:

«Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

Διαβάστε ακόμη: Νέα προβλήματα για τη διάσημη Ιταλίδα influencer των 30εκατ. followers - Η εισαγγελία κάνει έρευνες για άλλες ενδεχόμενες δύο "απάτες" σε βάρος της

Επρόκειτο για ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ, καθώς φρόντιζαν συχνά να μοιράζονται κοινές φωτογραφίες στις οποίες αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Διαβάστε ακόμη: Η Κιάρα Φεράνι ποζάρει γυμνή μαζί με τον σύζυγο της, Φέντεζ - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ (φωτό)

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λεόνε και την Βικτόρια. Παντρεύτηκαν σε μία λαμπερή τελετή το 2019.

Για τον γάμο της η Κιάρα Φεράνι απευθύνθηκε στον οίκο Dior και την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Γκράσια Κιουρί που δημιούργησε ένα πανέμορφο νυφικό για εκείνη.


instagram @chiarraferragni

Με παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα στοιχεία η ονειρική τουαλέτα είχε μια μεγάλη τούλινη φούστα που άνοιγε στο μπροστινό μέρος αφήνοντας έτσι τα πόδια της να φανούν, ενώ το πάνω μέρος ήταν ένα φανταστικό δαντελένιο bodysuite.

Δείτε περισσότερα για την ιδιαίτερη μέρα εδώ: Ti amo: 3 χρόνια γάμου! Η Κιάρα Φεράνι το γιορτάζει - ας ξεφυλλίσουμε το άλμπουμ της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ