Ti amo: 3 χρόνια γάμου! Η Κιάρα Φεράνι το γιορτάζει - ας ξεφυλλίσουμε το άλμπουμ της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής της (φωτό & βίντεο)

Το νυφικό της ήταν από τον οίκο Dior!

Αν ήταν ένας γάμος που φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε όσο κανένας άλλος, αυτός ήταν της Κιάρα Φεράνι που το 2018 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φέντεζ.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο των τριών χρόνων από την ευτυχισμένη εκείνη ημέρα η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε στο Instagram ορισμένες φωτογαρφίες από την παραμυθένια τελετή και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα περισσότερα!

«Πριν τρια χρόνια παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου και ήταν μια από τις καλύτερες μέρες, που πέρασα περιτριγυρισμένη από όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Στα χρόνια που έρχονται και που θα γιορτάζουμε αυτό το συναίσθημα, σε αγαπώ» έγραψε για τον αγαπημένο της μουσικό στο post της.

Για τον γάμο της η Κιάρα Φεράνι απευθύνθηκε στον οίκο Dior και την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Γκράσια Κιουρί που δημιούργησε ένα πανέμορφο νυφικό για εκείνη.

Με παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα στοιχεία η ονειρική τουαλέτα είχε μια μεγάλη τούλινη φούστα που άνοιγε στο μπροστινό μέρος αφήνοντας έτσι τα πόδια της να φανούν, ενώ το πάνω μέρος ήταν ένα φανταστικό δαντελένιο bodysuite.

Η μητέρα του Λίο και της Βιτόριας είχε φορέσει επίσης ένα μακρύ πέπλο, ενώ ο Dior είχε δημιουργήσει για εκείνη και μια δεύτερη τουαλέτα, που μετατρεπόταν σε μίνι φόρεμα.

Κια τα φουστάνια της δεν ήταν τα μόνα στα οποία έδωσε ιδιαίτερη προσοχή αφού ακόμα και τα παπούτσια της σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη από τον διάσημο γαλλικό οίκο.

Οι λευκές μπαλαρίνες είχαν μικρό τακούνι και ένα λουράκι στο πίσω μέρος που έγραφε το όνομα της διάσημης Ιταλίδας που μετράει 24,7 εκατομμύρια followers στο Instagram!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ