Η Νόρα Βαλσάμη σε άσχημη οικονομική κατάσταση: "Δεν έχω λεφτά - Παίρνω 500 ευρώ σύνταξη & δε φτάνει ούτε για νερά, καφέδες" (βίντεο)

Η ηθοποιός ξεσπάει για την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει

Αποκλειστικά στην εκπομπή του "Πρωινού" του Ant1 μίλησε η Νόρα Βαλσάμη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατάφερε να σώσει το σπίτι της από τον πλειστηριασμό με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε μία δυσμενή οικονομική κατάσταση.

 «Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους. Είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».



«Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή», είπε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες έγινε γνωστή η είδηση ότι το σπίτι της στη Ραφήνα, βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 18.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Nόρα Βαλσάμη: Χάνει το σπίτι της για 18.000 ευρώ - Που να βρω εγώ αυτά τα χρήματα; Το μοναδικό που έχω - Παπαθωμά: Σε πλειστηριασμό & το δικό της

«Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν και εγώ "πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου". Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ, αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το who is who της Νόρας Βαλσάμη

Η Νόρα Βαλσάμη (Κάιρο Αιγύπτου, 24 Ιανουαρίου 1948[2]) είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.



Σπούδασε χορό και ρυθμική στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε μια παραγωγή του 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες, όταν ακόμη φοιτούσε στη δραματική σχολή.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία Στεφανία. Τότε ήταν που της παρείχε και το συμβόλαιό της η Φίνος Φιλμ. Μετά από μια πλειάδα ρόλων αποσύρθηκε από τις ταινίες το 1975 και ασχολήθηκε με το θέατρο αποκλειστικά.

Ανάμεσα στις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε είναι "Ματωμένος γάμος" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, "Ένας ιδανικός σύζυγος" του Όσκαρ Ουάιλντ κ.ά. Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε σε σειρές που έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία (''Αφροδίτη'', ''Αναδυομένη'', ''Μυστικοί Αρραβώνες'', ''Αστροφεγγιά'', ''Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη'', ''Μια γυναίκα από το παρελθόν'', ''Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα'', ''Έλλη και Άννα'', ''Οι τρεις χήρες'' κ.ά.).

Στις 18 Ιουνίου 1973, παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου μετά από 6 χρόνια σχέσης με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι, την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος με το ψευδώνυμο Δημήτρης Μήκας.

 

Διαβάστε ακόμη: Ερρίκος Ανδρέου - Νόρα Βαλσάμη: Ένας μεγάλος έρωτας - Η γνωριμία, ο γάμος, ο γιος τους - «Θέλω να είναι αγόρι για να του μοιάσει» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ερρίκος Ανδρέου: Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης & σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη - Συγκινεί η ανάρτηση του γιου τους (φωτό & βίντεο)

Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Ερρίκο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ