Τζέρι Χάλιγουελ: Έκανε unfollow όλη την οικογένεια Μπέκαμ - Τι ενόχλησε το πρώην Spice Girl;

Κόβει κάθε επαφή

Η Τζέρι Χάλιγουελ, πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls φαίνεται να έκανε μπλοκ στο instagram όλη την οικογένεια Μπέκαμ.

Να πούμε ότι η Βικτώρια Μπέκαμ ήταν μέλος του γυναικείου γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων και των Έμα Μπάντον, Mel C και Mel B.

Ωστόσο, σύμφωνα με την DailyMail «Υπήρξαν εκατοντάδες διαμάχες μεταξύ της Τζέρι και της Mel B όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα όταν η Mel άφησε να ξεφύγει ότι αυτή κι η Τζέρι είχαν κοιμηθεί μαζί πριν από μερικά χρόνια».

Ακόμη ένα σημαντικό γεγονός που συνέβη ήταν το σκάνδαλο γύρω από το όνομα του συζύγου της Τζέρι, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά σε συνάδελφο του.

Σε αυτήν την κρίσιμη η 51χρονη περίμενε περισσότερη στήριξη από την Βικτώρια Μπέκαμ, που μάλλον δεν είχε...

Διαβάστε ακόμη: Οι Spice Girls γιορτάζουν! 25 χρόνια από την περιοδεία τους - Ακούστε τα hits που άφησαν ιστορία (βίντεο)

«Όλα τα κορίτσια έχουν έρθει κοντά της, αλλά δεν αισθάνεται ικανή να ασχοληθεί μαζί τους. Είναι συντετριμμένη και είναι πιθανό να αισθάνεται ότι οι Μπέκαμ θα μπορούσαν να της είχαν δώσει περισσότερη δημόσια υποστήριξη», είπε η πηγή.


instagram @spicegirls

Οι Spice Girls ήταν βρετανικό ποπ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες. Τα μέλη του ήταν η Victoria Adams (Beckham), η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell. Οι Spice Girls είναι το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο.

Υπέγραψαν συμβόλαιο με την Virgin Records και κυκλοφόρησαν το 1996 το πρώτο τους single "Wannabe" το οποίο άγγιξε την πρώτη θέση στα charts σε 31 χώρες κάτι που τις καθιέρωσε ως παγκόσμιο φαινόμενο. Χαρακτηρίστηκαν πρωτοπόροι στην εφηβική ποπ μουσική την δεκαετία του 90. Στις επιτυχίες τους συμπεριλαμβάνουν παγκόσμιες περιοδείες, κατοχές ρεκόρ, καθιέρωση παγκόσμιων εικονικών συμβόλων όπως το Union Jack Dress όπως επίσης και την χαρακτηριστική τους φράση "Girl Power". Το 1997-1998 οι Spice Girls γύρισαν την πρώτη τους ταινία Spiceworld.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ