Αποχώρησαν οι αγρότες από το Σύνταγμα: Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο - Στα μπλόκα οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις (βίντεο)

Τον δρόμο της επιστροφής πήραν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το Σύνταγμα.

Μετά την εντυπωσιακή και ειρηνική συγκέντρωσή που έκαναν χθες με περισσότερα από 137 τρακτέρ στο κέντρο της πρωτεύουσας και πάνω από 6.500 αγρότες που είχαν έρθει και με πούλμαν δίνοντας δυναμικό παρόν στην προσπάθειά τους να βρούνε λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι δίνοντας ραντεβού στα μπλόκα.

Η αναχώρηση έγινε τμηματικά και συντεταγμένα, με βάση το σχέδιο της Αστυνομίας, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ. Στο κέντρο της Αθήνας παρέμενε μόνο το μπλόκο του Αλμυρού, περίπου 20 τρακτέρ δηλαδή. Και οι συγκεκριμένοι αγρότες ξεκίνησαν τελικά να φεύγουν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου.

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες

Οι αγρότες ακολουθούν την αντίστροφη διαδρομή με χθες.

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες

Έτσι ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του δρομολογίου: Πανεπιστημίου – Πλατεία Ομονοίας – Αγίου Κωνσταντίνου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – Λεωφόρος Αθηνών – Λεωφόρος Κηφισού.

Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Όπως ανέφερε χθες στην ΕΡΤ, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ