Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την μητέρα της! Έξοδος με την "παντοτινή της αγάπη" (φωτό)

Πολύ γλυκό!

Με ένα διαφορετικό "ραντεβού" κύλησε η ημέρα των ερωτευμένων για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ...

Η Ελληνοσουηδέζα πέρασε του Αγίου Βαλεντίνου με την μητέρα της, Χρυσούλα.

Η κ. Χρυσούλα της έκανε έκπληξη στο σπίτι της με μία ανθοδέσμη τριαντάφυλλα και φυσικά δε γινόταν να μην βγουν.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μοιράστηκε με τους 40 χιλιάδες ακολούθους της διάφορα τρυφερά ενσταντανέ από την έξοδο τους.

"Η μητέρα μου ήρθε με τριαντάφυλλα σήμερα και την έβγαλα έξω για να γιορτάσω τη δια βίου αγάπη και την εκτίμησή μου για όλα όσα έχει κάνει για μένα. Από το να μου χαρίσει τη ζωή μου -όχι μια μπαγκέτα- μέχρι να με μεγαλώσει με την εργατική της ηθική και να με μάθει πώς να μεγαλώνω και να φτάνω πέρα από τα όριά μου.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: 53 ετών & πιο χαρούμενη από ποτέ - Καλοκαιρινές διακοπές στην Αθήνα για την αγαπημένη Ελληνοσουηδέζα(φωτό)

Οι αγώνες και τα βάσανά της μου έδειξαν ότι δεν υπάρχουν συντομεύσεις για μερικούς από εμάς, αλλά αν συνεχίσετε να παλεύετε για τους στόχους σας, θα μπορείτε τελικά να τσεκάρετε κάποια πλαίσια στο τέλος. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο χάρη στον Βαλεντίνο της Ρώμης που είναι γνωστός για την αγάπη και την καλοσύνη του. Δείξτε λοιπόν την αγάπη, τη στοργή και την εκτίμησή σας σε όλους όσους το αξίζουν σήμερα. Δυο λόγια αρκούν. Ποιον θα ήθελες να "περιλούσεις" με την αγάπη σου σήμερα;". σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Πόσο χαριτωμένο και γλυκό! Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ