Καιρός: Νεφώσεις και βροχές τοπικά – Έντονη η πτώση της θερμοκρασίας – Από 8 ως 13 βαθμούς Κελσίου (βίντεο)

Δείτε αναλυτικά τον καιρό

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια. Τοπικές καταιγίδες αναμένονται στο Αιγαίο. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές σε τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, του Αιγαίου, της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Τοπικές καταιγίδες αναμένονται στο Αιγαίο. Πρόσκαιρες και τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά αυτών των περιοχών πάνω από τα 1300 μέτρα περίπου. Σταδική εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται εώς τις βραδινές ώρες, ωστόσο στην Κρήτη τα φαινόμενα θα διατηρηθούν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 8 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ