Χειροτερεύει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σερρών – Παραιτήθηκαν ακόμη 4 παθολόγοι (βίντεο)

Απώλειες και ελλείψεις ιατρικού προσωπικού

Δυστυχώς, η κατάσταση με τις παραιτήσεις γιατρών ή και την έλλειψη προσωπικού στα νοσοκομεία φαίνεται να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα.

Ακόμα τέσσερις γιατροί παθολόγοι του Νοσοκομείου Σερρών κατέθεσαν την Παρασκευή (09/02) τις παραιτήσεις τους στη Διοίκηση του νοσοκομείου.

Είναι σημαντικό για τις υγειονομικές αρχές να διαχειριστούν προσεκτικά αυτήν την κατάσταση και να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις που θα εξασφαλίσουν τη συνεχή παροχή υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαμιχάλη απέστειλαν έγγραφο στην 4η ΥΠΕ όπου και ζητούσαν να μάθουν εάν αυτές οι μετακινήσεις τους προς το νοσοκομείο της Δράμας για κάλυψη εφημεριών θα είναι και οι τελευταίες, χωρίς όμως να λάβουν κάποια απάντηση, σύμφωνα με το epiloges.tv.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο της Δράμας διαρκώς και χειροτερεύει με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει και το νοσοκομείο Σερρών.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών ζητά να σταματήσει τώρα αυτή η διαδικασία μήπως και σωθεί η κατάσταση καθώς εκτός των άλλων απειλούνται και οι ειδικευόμενοι. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαμιχάλης ανέφερε ότι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, επειδή υπήρχε κενό, για να καλυφθεί η εφημερία, μία αναισθησιολόγος αναγκάστηκε να κάνει τρεις συνεχόμενες εφημερίες.

Διαβάστε επίσης: Χαλκίδα: 15χρονη κατανάλωσε αλκοόλ και κατέληξε στο νοσοκομείο - Συνελήφθη και η μητέρα της για έκθεση ανηλίκου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ