Το αεροπλάνο του Στέφανου Κασσελάκη δεν προσγειώθηκε στη Ρόδο: Επί 15 λεπτά προσπαθούσε ο κυβερνήτης μέσα σε ανεμοστρόβιλο – Επέστρεψε στην Αθήνα (φωτό & βίντεο)

Δεν κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης να προσγειωθεί στη Ρόδο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθυνόταν στη Ρόδο, προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να βρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο του Νεκτάριου Σαντορινιού, όμως το αεροπλάνο που επέβαινε δεν κατάφερε να προσγειωθεί.

Την ώρα που το αεροπλάνο έφτανε στο νησί, ανεμοστρόβιλος έπληττε την περιοχή με αποτέλεσμα ο πιλότος μετά από προσπάθειες 15 λεπτών να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης, να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναχωρήσει μετά την επίσκεψη του στην έκθεση Horeco για την Ρόδο.

Ωστόσο, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες τους δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί λόγω των καιρικών συνθηκών. Επί ένα τέταρτο ο πιλότος επιχειρούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ρόδο αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Μεγάλες ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο 

Τεράστιες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που εκδηλώθηκε στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου και συγκεκριμένα από την περιοχή της Καλλιθέας έως και την περιοχή του Ζέφυρου.

Ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε ή έσπασε κλαδιά από μεγάλα δέντρα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στη περιοχή της Νέας Μαρίνας.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η "Ροδιακή" 

 rodos01

 rodos-02

 rodos-07

 rodos-03

 rodos-06

 rodos-04

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ