«Αισθάνομαι πολύ μόνη, πατέρα, δεν έπρεπε να φύγεις» - Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου - Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ήταν 71ος ετών

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο 

Μία συγκινητική ανάρτηση στα social media έκανε για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο, η κόρη του, Νάγια, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, το 2023.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, πέθανε πριν από δύο ημέρες σε ηλικία 71ος ετών.

Είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Ηταν γιατρός και βουλευτής Λακωνίας.

Την είδηση του θανάτου του είχε γνωστοποιήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Εχασα έναν αδελφό. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν είναι πια μαζί μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν υπάρχουν λόγια. Λεωνίδα, αδελφέ μου!».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος έχασε 42 κιλά, ως ασθενής με κορωνοϊό - Ήταν διασωληνωμένος δύο μήνες (βίντεο)

Η Νάγια Γρηγοράκου με ανάρτηση της αναφέρεται στις τελευταίες στιγμές του πατέρα της

«Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς “ήρεμος”. Έτσι “ήρεμο” και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει, για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας.

Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν.

Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, τη μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες.

Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν.

Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά.

Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα.

Με φώναζες πάντα “Γρηγοράκο μου”, γιατί σου έμοιαζα σε όλα.

Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε, πατέρα!

Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου.

Αισθάνομαι πολύ μόνη, πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις.

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο στις 11.30 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη».

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος έχασε 42 κιλά, ως ασθενής με κορωνοϊό - Ήταν διασωληνωμένος δύο μήνες (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ