Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη βόλτα μετά την διάγνωσή του με καρκίνο – Πάντα πλάι του η Βασίλισσα Καμίλα (φωτό & βίντεο)

Έχει ξεκινήσει τις θεραπείες του ο μονάρχης της Μ.Βρετανίας

Ο Βασιλιάς Κάρολος, που υποβάλλεται σε θεραπείες για τον καρκίνο, μετά την πρώτη ανακοίνωση προς τον λαό του σήμερα, βρέθηκε στην εκκλησία St Mary Magdalene στο Σάντρινγκχαμ κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας.

Ο μονάρχης της Μ.Βρετανίας χαιρέτησε τους παρόντες δημοσιογράφους στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή του, μετά την ανακοίνωση ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στις αρχές της εβδομάδας, πάντα δίπλα του η Βασίλισσα Καμίλα.

 

 

Ο Κάρολος, σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκινγχαμ, ακολουθεί τη θεραπεία του στο σπίτι.

Αποφάσισε να αποχωρήσει από το Λονδίνο για να μεταβεί στη βασιλική εξοχική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Μια βασίλισσα μόνη ... Η Καμίλα παρακολούθησε χθες συναυλία χωρίς τον Κάρολο - Ξεκινησε τις υποχρεώσεις της «αντιβασιλείας» (φωτό)

Λιγότερους από 18 μήνες στον βρετανικό θρόνο, ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση ενός καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί.

Η νόσος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επέμβασης για υπερτροφία του προστάτη, αλλά δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε χθες το βράδυ στο διαδίκτυο, ο βασιλιάς εξέφρασε τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες σε όσους του προσέφεραν τη συμπαράστασή του.

Παρά το γεγονός ότι θα συνεχίσει να εκτελεί ορισμένα από τα διοικητικά καθήκοντά του, ο Βασιλιάς θα απουσιάσει από τη δημόσια ζωή για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος για την υποστήριξη του κόσμου - Το πρώτο του μήνυμα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ