Χάρης Βαφειάς, αποκαλυπτικός: Μικροί βλέπαμε το σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη, νομίζαμε ότι μένει ο Ωνάσης – Το πήρα για επένδυση (βίντεο)

Ο Χάρης Βαφειάς μίλησε για την TV και την οικογενειακή του ζωή

Ο εφοπλιστής, επενδυτής του Dragon's Den, και δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς τελευταία,  Χάρης Βαφειάς, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την εμπλοκή με την τηλεόραση, για το σπίτι στην Εκάλη που αγόρασε από την οικογένεια Κασσελάκη, αλλά και για την πρόταση γάμου στη γυναίκα του που έκανε μέσα σε πέντε μήνες.

Όπως είναι γνωστό, ο Χάρης Βαφειάς, έχει αγοράσει εδώ και χρόνια το σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη στην Εκάλη.

Είναι ένα σπίτι που έβλεπε από μικρός και του έκανε πάντα εντύπωση. Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν ήταν μικρός νόμιζε ότι έμενε μέσα ο Ωνάσης ήταν από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα.

"Αυτό το σπίτι το είχε φτιάξει ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη που, όταν εγώ ήμουν παιδάκι, το βλέπαμε και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης. Ήταν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα αλλά δεν ξέραμε τότε ποιος ήταν ο Κασσελάκης", είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha.

"Λέγαμε "ποιος είναι αυτός;", μας έλεγαν "ο Κασσελάκης" και εμείς δεν τον ξέραμε. Άλλαξε δυο χέρια το σπίτι και πριν μερικά χρόνια το πήρα εγώ για επένδυση, όχι για κάτι άλλο", τόνισε ο επενδυτής του Dragon’s Den.

"Όταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε να πουλάει χρώματα ναυτιλιακά, νομίζω πως ήμασταν οι πρώτοι πελάτες του. Τον γιο όμως δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ γιατί ήταν τότε παιδάκι", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τον γάμο τους είπε ότι με τη σύζυγό του είδε ότι έχουν πολλά κοινά και της έκανε πρόταση μέσα σε 5 μήνες. Για τα παιδιά τους είπε ότι όταν ήταν μικρά περνούσε περισσότερες ώρες μαζί του, τα τάιζε ακόμα. Μάλιστα ανέφερε ότι κάποια φορά χρειάστηκε να μείνει εκεί δύο ώρες μέχρι να φάνε ένα "δύσκολο" φαγητό.

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να ιδρύσει κάποιο κόμμα, ανέφερε: "Όχι, δεν θα το έκανα γιατί -όπως βλέπεις- τελευταία όλοι ιδρύουν κι από ένα κόμμα. Κατακερματίζονται έτσι οι δυνάμεις, με αποτέλεσμα τα 2-3 σοβαρά κόμματα που υπάρχουν, να χάνουν ίσως ικανούς ανθρώπους. Αν θες να κατέβεις στην πολιτική, για μένα διαλέγεις ένα από 2-3 κόμματα που υπάρχουν".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ