Συγκλονίζει η Νόνη Δούνια για την επέμβαση καρδιάς που έκανε: «Σκέφτηκα να αφήσω γράμμα στα παιδιά μου» (φωτό & βίντεο)

Η Νόνη Δούνια εκτός από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της μίλησε και για τον σύζυγό της

Η Νόνη Δούνια, συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις που έκανε πριν μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση καρδιάς. Σκέφτηκε να αφήσει γράμμα στα παιδιά της. Στη συνέχεια, όμως, όπως τόνισε κατάλαβε πως ήταν μια τελείως λάθος σκέψη.

Στη συνέντευξη που έδωσε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή «Status» και προβλήθηκε την Παρασκευή (9/2) είπε: «Έκανα επέμβαση λαπαροσκοπικά στην καρδιά. Σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Αλλά με το που το σκέφτηκα, λέω “Βγάλε το από το μυαλό σου, είναι τελείως λάθος σκέψη, όλα θα πάνε τέλεια”».

«Ο γάμος μας, η γέννηση των παιδιών μας, η απώλεια του πατέρα μου και το χειρουργείο ήταν αφορμή για ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Νόνη Δούνια: «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας - Είμαστε οι γονείς τους» (βίντεο)

«Περισσότερο φλερτάρουν τον άντρα μου. Εμένα δεν με φλερτάρουν εύκολα, γιατί είμαι δυναμική και όχι γατούλα. Στα social media με φλερτάρουν κάτι άκυροι, όχι αυτοί που θέλω», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τον 18χρονο κούκλο γιο της Νόνης Δούνια - ''να σε χαιρόμαστε Σταθάρα μας'' λέει η μαμά για την ονομαστική του εορτή (φωτό )

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ