Η Τατιάνα Μπλάτνικ πήγε στην Σλοβενία – Στην πατρίδα του πατέρα της - «Επιτέλους η αρχή ενός θεραπευτικού ταξιδιού στις ρίζες μου» (φωτό)

"Ερωτευμένη" με την πατρίδα της, η πριγκίπισσα της Δανίας & της Ελλάδας

Η σύζυγος του Νικόλαου, του γιού του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Τατιάνα Μπλάτνικ ταξιδεύει ως την πατρίδα του πατέρας της, την Σλοβενία για ένα θεραπευτικό ταξίδι.

Μοιράζεται μαζί μας μέσα από την αναρτησή της στο Instagram, τοπία, φωτογραφίες με φίλους, φαγητά κα.

Πιο συγκεκριμένα η Τατιάνα γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης:

«Τελικά έφτασα στη Σλοβενία - στη μαγική πόλη του Μάριμπορ, στη γενέτειρα του πατέρα μου για την αρχή ενός θεραπευτικού ταξιδιού στις ρίζες μου. Έφτασα ακόμη και να δω και να αγγίξω τη γραμματοσειρά στην οποία βαφτίστηκε ο πατέρας μου (ακόμη στον καθεδρικό ναό).

Καμία εικόνα, βίντεο ή λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτά που συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι.. & ερωτεύτηκα απόλυτα το Maribor.

Τη στιγμή που έφτασα, με υποδέχτηκε ο δυναμικός, γοητευτικός δήμαρχος του Μάριμπορ, Saša Arsenovič, και με παρέσυρε σε μια περιήγηση στην πόλη.

Συνάντησα τον αρχιτέκτονα πίσω από το υπό κατασκευή νέο πολιτιστικό κέντρο, είδα τον απίστευτο πεζόδρομο που έχει χτιστεί δίπλα στον ποταμό Ντράβα που δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και εμπνέει έναν δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Τότε τιμήθηκα με ένα πολύ σπάνιο μπουκάλι από το παλαιότερο κρασί στον κόσμο… που δόθηκε σε λίγους αξιωματούχους όπως στον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και τον Δαλάι Λάμα…

Οι πρώτες μου ώρες στο Μάριμπορ ήταν μόνο η αρχή ενός έρωτα με την πρώτη ματιά με ένα μέρος που φώναζε το όνομά μου και από όπου προέρχεται το όνομα της οικογένειάς μου (και φυσικά - το ΦΑΓΗΤΟ, τα βότανα, το μέλι…) αυτό αξίζει περισσότερες από μία αναρτήσεις, οπότε - θα πάρουμε δύο! Και θα επιστρέψουμε. Σας ευχαριστούμε όλους για το θερμό σας καλωσόρισμα!»

Δείτε φωτογραφίες :

Διαβάστε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Χρόνια Πολλά Νικόλαε! - Είμαι ευτυχισμένη που βλέπουμε μαζί στην Ελλάδα την ανατολή & τη δύση του ηλίου (Φωτό)

Δείτε και την ανάρτηση:

 

 

Φαίνεται πραγματικά να το απόλαυσε η πριγκίπισσα της Δανίας & της Ελλάδας!

Διαβάσε ακόμα: Η Τατιάνα Μπλάτνικ ρομαντική & αθεράπευτα ερωτευμένη με την Ελλάδα - Το δέντρο σε σχήμα καρδιάς (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ