Survivor: Ο Φάνης Μπολέτσης, υποψήφιος για αποχώρηση – «Δεν μπορώ να κρύψω ότι στεναχωρήθηκα αλλά έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις ήττες μου» (βίντεο)

Δύο σερί ήττες για τους Μπλε

Οι αγώνες στο Survivor αποτελούν πάντα μια πρόκληση για τους παίκτες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορες φυσικές και δοκιμασίες επιβίωσης.

Η ανταγωνιστική φύση του παιχνιδιού καθιστά κάθε αγώνα σημαντικό μέρος της εμπειρίας τους και παρέχει ένα θέαμα γεμάτο ένταση και συναρπαστικές στιγμές.

Στον στίβο μάχης του Survivor, Διάσημοι και Μαχητές συναντήθηκαν για μια ακόμη φορά, αντιμετωπίζοντας έναν συναρπαστικό αγώνα που απαιτούσε ταχύτητα και ευστοχία.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να επικρατήσουν στη μάχη και να αποδείξουν τις ικανότητές τους.

Η Μπλε ομάδα, μετά τις δύο σερί ήττες από τους Κόκκινους, ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη, ώστε να μη χρειαστεί να υποδείξουν έναν ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Σωτήρης Λαμάι αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο – Τα λόγια του συγκινούν – «Να αφήνουμε ωραία πρότυπα στα παιδιά μας» (βίντεο)

Ωστόσο, το τελικό σκορ έληξε 10-7 σε βάρος τους, με τους Διάσημους να πετυχαίνουν το απόλυτο σερί αυτής της εβδομάδας.

Ο Φάνης Μπολέτσης, μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας και παρότι έφερε δύο πόντους για τους Μαχητές, έμαθε πως είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν καν η ομάδα του οδηγηθεί στην κάλπη και στο Συμβούλιο του Νησιού. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, μιας και προβλέπεται από τους νέους κανόνες του παιχνιδιού το φύλο των υποψηφίων να είναι το ίδιο, εάν προκύψουν τρεις σερί ήττες σε μία ομάδα.

«Από χθες, με το που βγήκε ο Γιάννης, ήμουν προετοιμασμένος ότι σε περίπτωση ήττας ή σε περίπτωση που έπαιρναν οι αντίπαλοι τον τίτλο του MVP, καλώς ή κακώς θα είμαι εγώ ο επόμενος υποψήφιος. Πιο πολύ με πείραξε που βγήκε ο Γιάννης παρά εγώ», είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Φάνης Μπολέτσης.

«Το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένας ιδιαίτερος στίβος μάχης. Έχω έρθει εδώ για να παίξω με τους δυνατότερους παίκτες, δεν μπορώ να κρύψω ότι στεναχωρήθηκα αλλά έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις ήττες μου», συμπλήρωσε ο παίκτης του Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η αψιμαχία του Φάνη με την Ζωή – Σταθερός υποψήφιος για αποχώρηση ο Ρομπ (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ