«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»: Τι έγραψε στο σημείωμα ο αυτόχειρας πατέρας όταν έμαθε για την 15χρονη κόρη του - Την κακοποιούσαν 3 άνδρες την ημέρα (βίντεο)

Εκτός από τον 38χρονο Πακιστανό που έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού ακόμα 11 θα κληθούν ως κατηγορούμενοι

Κατηγορίες για τουλάχιστον τρεις βιασμούς και για γενετήσιες πράξεις με αμοιβή, περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου για την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 15χρονης στο Μυλοπόταμο.

Εκτός από τον 38χρονο Πακιστανό που έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού, ενώπιον της Ανακρίτριας αναμένεται να βρεθούν οι άλλοι 11 κατηγορούμενοι, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Η ανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αστυνομικοί επιχειρούν να διασταυρώσουν αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την φρίκη που ζούσε η ανήλικη, αλλά και ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των ανδρών, με τους οποίος συνευρέθηκε το κορίτσι.

Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε πριν δύο χρόνια

Ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2022, όταν η ανήλικη ήταν μόλις 12 ετών και φέρεται να συνεχιζόταν μέχρι και πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti, στην δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον Εισαγγελέα, υπάρχει αναφορά για σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά λίγων λεπτών. 

Η ίδια, φέρεται να υποστήριξε στις αρχές, ότι είχε βιαστεί μόνο από τον 38χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε χωράφι συγγενικού της προσώπου. Οι κατηγορίες αφορούν συνολικά 12 άνδρες από την Ελλάδα, το Πακιστάν και τη Μολδαβία, ηλικίας 18-38 ετών, οι οποίοι είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου. Ορισμένοι εξ΄αυτών, φέρεται να υποστηρίζουν μέσω των συνηγόρων τους, ότι είχαν συνευρεθεί με τη συναίνεση της ανήλικης.

Διαβαστε ακόμα: Νέα "υπόθεση Κολωνού" με 13χρονη στο Ρέθυμνο: 12 άτομα εξέδιδαν και βίαζαν την ανήλικη - Το κορίτσι ζούσε τον εφιάλτη εδώ και δύο χρόνια

Το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα

"Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε", φέρεται να ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας, που άφησε πίσω του ο πατέρας της ανήλικης, σύμφωνα με στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

 

 

Ο 50χρονος, έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη εβδομάδα, όταν του αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της σοκαριστικής υπόθεσης. Συγγενείς και φίλοι που τον αναζητούσαν για ένα 24ωρο, τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο του σε απόμερη τοποθεσία, με μια φιάλη υγραερίου ανοιχτή δίπλα του, μέσα στο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς από τους δύο γονείς, δεν γνώριζε τα όσα βίωνε το κορίτσι.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που βίαζαν επί 2 χρόνια: «Ντρέπεται το κοπέλι μου» - Ο πατέρας του κοριτσιού αυτοκτόνησε (βίντεο)

"”Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. "Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά”. "Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”", ανέφερε ξεσπώντας σε λυγμούς, η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ