Πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 9 και 12 ετών – Συνελήφθη ακόμα ένας που ασελγούσε σε 6χρονη

Ο εφιάλτης των δύο κοριτσιών που σήμερα είναι 19 και 22 ετών, άρχισε το 2014

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 55χρονο άνδρα ο οποίος από το 2014 ως το 2019 κακοποιούσε τις δύο κόρες του, 22 και 19 ετών σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου 2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, 55χρονος ημεδαπός που διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα σε βάρος δύο ανήλικων συγγενικών του προσώπων κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019.

Ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του από έξι ετών

Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη στην Αττική ενός 54χρονου από τις Φιλιππίνες, διωκόμενου με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι σύντροφος της μητέρας της ανήλικης, σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, πάντως από όταν η ανήλικη ήταν στην ηλικία των έξι ετών, εν απουσία της μητέρας της από την οικία και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο το 2022, όταν ο συλληφθείς επιχείρησε να έλθει σε συνουσία μαζί της, πράξη που δεν ολοκληρώθηκε, διότι η ανήλικη αντέδρασε και διέφυγε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχου από περιπολούντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μεσημβρινές ώρες της 4-2-2024, 54χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί το Νοέμβριο του 2023 αυτεπάγγελτη προανάκριση από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2022 προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 5-2-2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, 55χρονος ημεδαπός που διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα σε βάρος δύο ανήλικων συγγενικών του προσώπων κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ