Πρίγκιπας Χάρι: Ταξίδι-αστραπή σήμερα στην Βρετανία: Μίλησε με τον Βασιλιά Κάρολο αλλά όχι με τον Γουίλιαμ - Θα τα βρουν τελικά τα δύο αδέρφια;

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ...

Εκτάκτως από την Αμερική πετάει σήμερα ο Πρίγκιπας Χάρι!

Σύμφωνα με το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον βασιλιά για τη διάγνωσή του με καρκίνο και θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον δει.

H εφημερίδα "Sun" μεταδίδει ότιο Χάρι εθεάθη να φθάνει σε τέρμιναλ ιδιωτικών αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, όπου ζει από το 2020 μαζί με τη σύζυγό του, την Μέγκαν.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο - Μίλησαν μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του 75χρονου με καρκίνο (βίντεο)

Να σημειώσουμε ότι δεύτερος γιος του Βασιλιά Καρόλου ζει στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και τα δύο τους παιδιά, τον 4χρονο γιο Πρίγκιπα Άρτσι και την 2χρονη κόρη, πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Μετακόμισαν στην πολιτεία καταγωγής της Δούκισσας του Σάσεξ το 2020 αφού αποχώρησαν από την βασιλική οικογένεια.

Το ταξίδι-αστραπή θα το κάνει μόνος του, χωρίς τη σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ακόμη οι σχέσεις της πρώην Δούκισσας του Σάσσεξ με το Παλάτι είναι τεταμένες.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα και ο 39χρονος να μην έχει επαφές με τους δικούς του, αλλά τώρα πρόκειται για ένα άκρως σοβαρό ζήτημα υγείας που δεν κοιτάει κόντρες και διαφωνίες.

«Έφτασε η στιγμή που ο Χάρι θα τα αφήσει όλα πίσω του, θα δείξει μεγαλοψυχία και θα προσεγγίσει τον Γουίλιαμ», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα "Sun".

Αυτή η "επίσκεψη" έχει βάλει πολλούς σε σκέψεις για το εάν θα επαναπροσδιοριστεί η σχέση των δύο αδερφών.

Για την ώρα ξέρουμε ότι ο Χάρι δεν έχει επικοινωνήσει με τον αδερφό του Γουίλιμ, ο οποίος αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα στην οικογένεια του με την σύζυγο του, Κέιτ να αναρρώνει από πρόσφατη εγχείρηση στην κοιλιά.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πλήρης ανάρρωση σε εννέα μήνες - "Βλακείες" οι φήμες ότι έπεσε σε κώμα - Όλες οι εξελίξεις

Υπενθυμίζουμε ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος εισήχθη στις 26/1 στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη «διορθωτική επέμβαση» που αφορά διογκωμένο προστάτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun.

Ο βασιλιάς έφθασε στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, "The London Clinic" κι έμεινε δύο βράδια.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο - Θα υποβληθεί σε επέμβαση προστάτη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο: Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ του μετά την εγχείρηση προστάτη (βίντεο)

Την Κυριακή (4/2) ο Κάρολος επισκέφθηκε την εκκλησία στην πρώτη του δημόσια έξοδο μετά την επέμβαση στον προστάτη.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί δεν του έδωσαν εξιτήριο, παραμένει στο νοσοκομείο - Φήμες για επιπλοκή μετά την εγχείρηση προστάτη - 4 φορές τον επισκέφθηκε η Καμίλα (βίντεο)

dilosi

Οι αντιδράσεις στα social media

Φυσικά, στο διαδίκτυο μετά από μία τέτοια ανακοίνωση δημιουργήθηκε κύμα αντιδράσεων από τους βασιλικούς θαυμαστές και όχι μόνο.

Σοκαρισμένοι όλοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές για καλή τύχη στον 75χρονο Βασιλιά.

"Ευχόμαστε στον Βασιλιά πλήρη και γρήγορη ανάρρωση!", "Να είστε καλά σύντομα Μεγαλειότατε. Αφιερώστε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για πλήρη αποκατάσταση", "Διατηρώντας τη Μεγαλειότητά Του στις θετικές μου σκέψεις και προσευχές",  είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ