Νέα "υπόθεση Κολωνού" με 13χρονη στο Ρέθυμνο: 12 άτομα εξέδιδαν και βίαζαν την ανήλικη - Το κορίτσι ζούσε τον εφιάλτη εδώ και δύο χρόνια

Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά από μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε στην αστυνομία

Δικογραφία σε βάρος 12 ατόμων σχηματίστηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης καθώς φέρεται πως ωθούσαν στην πορνεία και βίαζαν ένα κορίτσι 13 ετών. 

Σύμφωνα με το cretapost, πριν αρκετούς μήνες έφτασε στα γραφεία της αστυνομίας μία ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε πως ένα κορίτσι μόλις 13 χρονών ωθείται στην πορνεία στο Ρέθυμνο.

Οι αρχές άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες με ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να διασταυρώσουν την καταγγελία αλλά και να βρουν τους ενόχους «δένοντάς» τους με απτά στοιχεία.

Τελικά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών που φέρονται να κατηγορούνται και για βιασμό σε βάρος της ανήλικης κατά τα έτη του 2022 και του 2023.

Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Ρεθύμνου η οποία και χειρίζεται την κατάσταση με ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε ακόμα: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να κρεμάσουν τους ανώμαλους», ξεσπά η γιαγιά του κοριτσιού – Αύριο καταθέτει η θεία που ξεσκέπασε την υπόθεση (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ