52 ετών γίνεται σήμερα η νέα Βασίλισσα της Δανίας Μαίρη - Ο συγκινητικός τρόπος που της ευχήθηκε το παλάτι (φωτό)

Πολύχρονη

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Μαίρη της Δανίας.

Η "ανανεωμένη" royal έγινε 52 και το παλάτι της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο instagram, @detdanskekongehus δημοσίευσε ένα ενσταντανέ στο οποίο πρωταγωνιστεί η εορτάζουσα με τον πατέρα της, Τζον.

"Χρόνια πολλά στη βασίλισσα Μαρία της Δανίας που γίνεται 52 ετών σήμερα! ?Για την περίσταση, το Royal Household μοιράζεται μια ιδιωτική φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Vincent, ένα από τα δίδυμα του βασιλιά Φρέντερικ και της Μαίρη.

 

 

Σε αυτή τη φωτογραφία, η βασίλισσα της Δανίας ποζάρει με τον πατέρα της, Τζον Ντόναλντσον, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην πατρίδα τους την Αυστραλία. Η μητέρα της Μαίρης πέθανε το 1997.

Η Μαίρη Ντόναλντσον, γεννήθηκε στο Χόμπαρτ, πρωτεύουσα της Τασμανίας, στις 5 Φεβρουαρίου 1972.

ΔΙαβάστε ακόμη: Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας - Σικ παλτό, μίνιμαλ φορέματα, μικρά καπελάκια (φωτό)

Εργαζόταν στον κόσμο της διαφήμισης όταν συνάντησε τον πρίγκιπα Φρειδερίκο της Δανίας σε ένα μπαρ στο Σίδνεϊ, ενώ ο γιος της βασίλισσας Μαργκρέθη Β' βρέθηκε στην Αυστραλία στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παντρεύτηκαν το 2004. Έχουν τέσσερα παιδιά: τον διάδοχο του θρόνου Christian, την πριγκίπισσα Isabelle, τον πρίγκιπα Vincent και την πριγκίπισσα Josephine.


instagram @mundo_monarquico

instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε ακόμη: 2003 - Ο γάμος του αυριανού βασιλιά Φρέντερικ με τη Αυστραλή διαφημίστρια, Μαίρη - Ο παράφορος έρωτας & φαντασμαγορική τελετή (φωτό - βίντεο)

Στις 14 Ιανουαρίου 2024, μετά από 52 χρόνια βασιλείας, η βασίλισσα Margrethe II πήρε την απόφαση να παραιτηθεί, σε ηλικία 83 ετών.

Η 52χρονη πλέον, έγινε βασίλισσα της Δανίας αυτήν την ημερομηνία.

Διαβάστε ακόμη: Ενθρόνιση σήμερα του νέου Βασιλιά της Δανίας Φρέντερικ & της Βασίλισσας Mary - Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγαλειώδη τελετή στην Κοπεγχάγη


instagram @detdanskekongehus


instagram @detdanskekongehus

Instagram @detdanskekongehus


instagram @crownprincessmarystyle

Μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι αντάξια του "βασιλικού" ρόλου της.

Είτε πριγκίπισσα, είτε βασίλισσα η Μαίρη πάντα εμφανιζόταν με χαμηλό προφίλ και εξαιρετικό look.

Διαβάστε ακόμη: Υποκλίσεις της πριγκίπισσας Mary σε όλους τους βασιλιάδες & οι τιάρες που κληρονομεί από την πεθερά της Βασίλισσα Μαργκρέτε (φωτό)

Προσεγμένη από πάνω μέχρι κάτω δεν έδωσε ποτέ αφορμή, για να τη σχολιάσουν αρνητικά.

Ήταν γεννημένη royal!

Διαβάστε ακόμη: Mary Donaldson: Η απλή γυναίκα που έγινε πριγκίπισσα της Δανίας & αύριο στέφεται βασίλισσα - Συνέντευξη ντοκουμέντο από τον αρραβώνα της (βίντεο)

Πολύχρονη, λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ