Ο παππούς-τέρας βίαζε την εγγονή του από το 2017 – 9 χρονών ήταν το κοριτσάκι που εξαναγκαζόταν να τον ανέχεται αφού ασκούσε σωματική βία

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για ακόμα μία περίπτωση σεξουαλική κακοποίησης ανήλικης

Άνδρας ηλικίας 78 ετών συνελήφθη στο Κερατσίνι για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Οι επαίσχυντες πράξεις λάμβαναν χώρα στο σπίτι του 78χρονου κατά το διάστημα που η μητέρα του παιδιού βρισκόταν σε άλλο χώρο της οικίας με τη γιαγιά της μικρής.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., την πρώτη φορά που ο 78χρονος κακοποίησε την εγγονή του άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά όργανα ρωτώντας την συνεχώς αν της αρέσει.

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/2) και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται βάσει εντάλματος σύλληψης, ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ