H Zendaya εμφανίστηκε με δερμάτινο κουστούμι – Η επιτομή του biker chic – Κοιλίτσα έξω και χαλαρός κότσος (φωτό & βίντεο)

Συγκλονιστική...

Άφωνους μας άφησε για ακόμα μία φορά η Zendaya στην βραδινή συνέντευξη που έδωσαν οι νεαροί πρωταγωνιστές του καστ της δεύτερης ταινίας Dune (Austin Butler, Florence Pugh, Timothy Chalamet και Zendaya), στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα δερμάτινο κουστούμι και μας συγκλόνισε με το κορμί και την ομορφιά της.

 

 

 

 

 

 

Απολάυστε τους:

Aναμένουμε την δεύτερη ταινία του σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέβ «Dune: Part 2», στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζendaya.

Θα βγει στους κινηματογράγους σε όλο τον κόσμο την 1η Μαρτίου 2024.

Διαβάστε επίσης: Zendaya: Έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο look της στο σόου του Schiaparelli - Το νέο hairstyle που μας ξετρέλανε! (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, οι θαυμαστές που απογοητεύτηκαν από την έλλειψη δράσης στο «Dune» του 2021 θα πρέπει να αισθάνονται καλύτερα για τη συνέχεια της επόμενης χρονιάς.

 

 

Η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε περισσότερο στην οικοδόμηση του κόσμου, στον οποίο διαδραματίζεται, στο δεύτερο μέρος, «Dune: Part 2» θα προβληθούν οι επιπτώσεις των γεγονότων που συνέβησαν στο πρώτο μέρος, διευκρίνισε. «Η πρώτη ταινία ήταν πιο στοχαστική. Ακολουθούσαμε έναν νεαρό άνδρα που ανακαλύπτει έναν νέο πλανήτη, έναν νέο πολιτισμό» είπε ο Βιλνέβ.

«Η δεύτερη ταινία… είναι περισσότερο δράσης σε σύγκριση με πρώτο μέρος. Είναι πιο δυνατή» εξήγησε.

Το trailer της ταινίας:

 

Ανυπομονείτε να τους δείτε;

Διαβάστε ακόμη: Τόλμη & γοητεία από τη δυναστεία Louis Vuitton - Επίδειξη μόδας στο Παρίσι με Zendaya, Cate Blanchett, Pharrell Williams (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ