Υφ Πολιτισμού Ιταλιας Sgarbi : κοιμήθηκα -λέει-με 1500 γυναίκες -κατηγορείται για κλοπή πίνακα -τον «παραίτησαν» …(φωτό)

Ένας Καζανόβας, Υφυπουργός Πολιτισμού

«Παραιτούμαι αμέσως από Υφυπουργός» ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας, Βιτόριο Σγκάρμπι.

Ο Σγκάρμπι είχε απασχολήσει την ιταλική επικαιρότητα λόγω του ότι παρουσίασε σεμινάρια και έκανε μαθήματα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Πολιτισμού.

Η ιταλική δημόσια αρχή κατά των μονοπωλίων ερευνά την όλη υπόθεση και ο υπουργός Πολιτισμού Τζενάρο Σαντζουλιάνο έχει λάβει σαφείς αποστάσεις από τον υφυπουργό του.

 

 

«Παραιτούμαι αμέσως από υφυπουργός, τις επόμενες ώρες θα το ανακοινώσω επίσημα στην πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι», δήλωσε ο Βιτόριο Σγκάρμπι από το Μιλάνο.

Παράλληλα, θα πρέπει να εξακριβωθεί αν ο γνωστός τεχνοκριτικός ευθύνεται και για υπόθεση πλαστογραφίας του πίνακα του 17ου αιώνα «Η Σύλληψη του Αγίου Πέτρου», ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του.

 

 

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος υφυπουργός, τον περασμένο Ιούνιο, είχε προκαλέσει χαός σε εκδήλωση σε γκαλερί τέχνης στη Ρώμη, είχε αναφερθεί στις σεξουαλικές του επιδόσεις.

Για την ιστορία είχε αναφέρει σε τηλεοτπική εκπομπή ότι έχει κοιμηθεί με εννέα γυναίκες μέσα σε ένα μήνα.

 

 

Ο 71χρονος Σγκάρμπι, ο οποίος είναι γνωστός αμφιλεγόμενος κριτικός τέχνης, υπήρξε ζευγάρι με μια σειρά από πορνοστάρ και ήταν φίλος του αείμνηστου Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ