Πέθανε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Καρλ Γουέδερς: O Άπολλο Κρίντ του «Ρόκι» - Πως τον αποχαιρετά ο Σιλβέστερ Σταλόνε (φωτό & βίντεο)

Έφυγε ο θρυλικός «Απόλλο Κριντ»...

Ο διάσημος ηθοποιός Καρλ Γουέδερς πέθανε στα 76 του.

Όπως όλοι γνωρίζουμε έπαιξε τον «Απόλλο Κριντ» στις ταινίες του «Ρόκι», και όχι μόνο!

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Matt Luber, στο Variety ενώ εξέδωσε ανακοίνωση και η οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. Ο Καρλ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έζησε μια εκπληκτική ζωή.

Μέσα από τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και αναγνωρίζεται παγκοσμίως από γενιά σε γενιά. Ήταν ένας αγαπημένος αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος».

 

 

Λίγα λόγια για τον θρυλικό Καρλ Γουέδερς

Έγινε γνωστός για τους ρόλους του ως πυγμάχος «Απόλλο Κριντ» στις τέσσερις πρώτες ταινίες Rocky (1976–1985) και ως Colonel Al Dillon στο Predator (1987) ενώ έδωσε και τη φωνή του στον Combat Carl στο franchise Toy Story.

Ο ηθοποιός άρχισε να δουλεύει ως κομπάρσος, αποκτώντας τους πρώτους σημαντικούς του ρόλους σε δύο ταινίες, στο Bucktown (1975) και στο Friday Foster (1975

Στη συνέχεια έκανε οντισιόν για τον ρόλο του «Απόλλο Κριντ», καταφέρνοντας να κερδίσει τους συνυποψηφίους του και να παίξει στις ταινίες με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ενώ λίγα χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Predator.

 

Συγκινεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε με βίντεο που «ανέβασε» όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του και καλού του φίλου:

O Γουέδερς παντρεύτηκε τη Μέρι Αν το 2007, με την οποία απέκτησε δύο γιους αλλά το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ