Χρύσα Παπά: «Με τον Μπουγιούρη φιληθήκαμε και πήραμε το 2ο βραβείο – Είναι κούφιο πάντως το φιλί των ηθοποιών» (φωτό & βίντεο)

«Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ».

H ηθοποιός Χρύσα Παπά μίλησε για τις ερωτικές σκηνές που έχει κάνει, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου. «Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ». είπε αρχικά.

«Δε φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου», εξήγησε στη συνέχεια.

Η ανάρτηση της ηθοποιού από τα καμαρίνια της εκπομπής:

Η Παπά ανέφερε «Έχω κάνει πάρα πολλές παθιασμένες σκηνές. Έχω κάνει από τις πιο light. Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα “Μυστικά της Εδέμ” μια hard core ερωτική σκηνή, ήταν έντονη, και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές, που παρουσίαζε ο Καπουτζίδης και είχαμε βγει δεύτεροι. Ήμουν γυμνόστηθη, αλλά δεν φαινόταν από μπροστά. Φαινόταν μόνο η πλάτη.

Αν θέλει κάποια γυναίκα να είναι πραγματικά γυμνόστηθη θα είναι, δε θα της πει ο σκηνοθέτης να μην είναι. Εγώ επειδή ντρέπομα, δεν υπήρχε λόγος. Κάναμε διάφορες πατέντες, είχα βάλει gaffer,τα tape που λέμε και ο Παναγιώτης  με βοήθησε πάρα πολύ, βάζοντας τα χέρια του, για να μην φαίνονται τα gaffer. Ήταν σαν να φοράω μαγιό μόνο από μπροστά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ