«Σ' αγαπώ, χρόνια πολλά»: H Julia Roberts αγκαλιάζει και εύχεται στον άντρα της – «Το διαβόητο love story» (φωτό & βίντεο)

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η πολυαγαπημένη και πασίγνωστη ηθοποιός Julia Roberts δείχνει για ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της Daniel Moder μετά από 22 χρόνια γάμου.

Σε ανάρτηση της στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του Moder, η Roberts γράφει «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που φωτίζει τον κόσμο μας».

Τα βλέμματα στην φωτογραφία τα λένε όλα!

«Λιώνει» ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι φανερό.

 

Η 57χρονη αστέρας του Hollywood γνώρισε τον cameraman Moder το 2001 και λίγο αργότερα το 2002 παντρεύτηκαν.

Για την ιστορία, η ηθοποιός "έκλεψε¨ το 2002 τον Moder από την προηγούμενη του γυναίκα, με την οποία ήταν παντρεμένος ήδη 5 χρόνια.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2004 έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα Hazel Patricia και Fineas Walter Moder .Το 2007 η Roberts γέννησε το τρίτο τους παιδί, Henry Daniel Moder.

instagram/@juliaroberts

Διαβάστε ακόμα: Τζούλια Ρόμπερτς: χρόνια πολλά στα δίδυμα της με μια φωτογραφία από τότε που ήταν μωρά -πώς είναι σήμερα

H Julia Roberts κατά καιρούς είχε δεσμό με τους ηθοποιούς Liam Neeson, Dylan McDermott, Kiefer Sutherland και Matthew Perry. Τον Ιούνιο του 1993 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Lyle Lovett. Χωρίσανε το Μάρτιο του 1995. Από το 1998 μέχρι το 2001 είχε δεσμό με τον ηθοποιό Benjamin Bratt.

Η πολυβραβευμένη και οσκαρική ηθοποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, αφήνοντάς μας άφωνους με τις ερμηνείες της.

Μερικές από αυτές είναι οι εξής: Pretty Woman, My Best Friend's Wedding,  Notting Hill, Erin Brockovich, Closer κ.α.

Ας μη ξεχνάμε μάλιστα ότι η Roberts είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς με το κασέ των 25 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία.

Πέρσυ πρωταγωνίστησε σε ακόμα μία ταινία, η πολυτάλαντη ηθοποιός, το Leave the world behind.

Παρακολουθηστε τη στο Netflix:

Διαβάστε ακόμα: Το σύντομο ειδύλλιο του Μάθιου Πέρι με την Τζούλια Ρόμπερτς - "Δεν θα μπορούσα ποτέ να ήμουν αρκετός"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ