Τρόμος για 23χρονη Babysitter: «Μου κατέβασε τα εσώρουχα, πήγε να με βιάσει» - Της επιτέθηκε ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε (βίντεο)

Η νεαρή κοπέλα περιγράφει τον τρόμο που έζησε στο σπίτι που δούλευε

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις 23χρονης babysitter, όταν ο πατέρας των δύο μικρών παιδιών που πρόσεχε προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 23χρονη κοπέλα που πρόσεχε τα δύο παιδάκια της οικογένειας, ηλικίας 4 και 7 ετών περιγράφει τον τρόμο που έζησε μιλώντας στο Live News.

«Κάποια στιγμή, δε ξέρω πως τον ήρθε, με ρωτούσε για τα παιδιά για αυτά, πώς ήταν με το σχολείο και με αυτά και μετά κάποια στιγμή με πιάνει και με βάζει στον καναπέ» λέει η νεαρή κοπέλα.

Ήταν η κίνηση που άρχισε να την βάζει σε υποψίες. Ο 45χρονος προσπάθησε να έρθει πιο κοντά της, με την πρόφαση να μάθει την πρόοδο των ανήλικων παιδιών του.

«Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το ‘κανα. Και μετά του λέω, ‘’φεύγω’’. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου» συγκλονίζει

Ο χρόνος πάγωσε για την 23χρονη babysitter. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά με τη δασκάλα που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού πήγε να πέσει θύμα βιασμού από τον 45χρονο πατέρα.

«Μου έβαλε χέρι, τον έσπρωξα κι έφυγα»

«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη».

Η νεαρή κοπέλα το έβαλε τρομοκρατημένη στα πόδια. Δεν μπορούσε το μυαλό της να χωρέσει αυτό που μόλις είχε συμβεί.

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν».

«Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε»

Η 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό που ζητάει είναι η παραδειγματική τιμωρία του.

«Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου προς το παρόν» λέει η νεαρή και ζητά ο άνδρας που επιχείρησε να τη βιάσει «να δικαστεί και να πάρει την ποινή που πρέπει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ