Δώρα Αναγνωστοπούλου: "Συνεργάστηκα με ανθρώπους που με απαξίωναν επειδή είμαι γυναίκα - Το βλέπεις στο βλέμμα, στις φράσεις τους"

Όλα όσα είπε

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό «Vita».

Μέσα από τη συνέντευξη της αναφέρθηκε και στο σεξισμό που έχει βιώσει μέσα στα χρόνια.

«Μου αρέσει να μου λένε ότι είμαι καλό παιδί. Το χαίρομαι πραγματικά. Γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι παράξενο να υπάρχουν καλά παιδιά σε αυτό το χώρο, όπως και σε οποιονδήποτε άλλο, αλλά πόσο μάλλον σε έναν χώρο ανταγωνιστικό, όπως αυτός της τηλεόρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βέβαια, από την άλλη, θα σου πω ότι κάποτε με ενδιέφερε πολύ η αγάπη των άλλων, η γνώμη τους, η αποδοχή. Τώρα δεν με απασχολεί τόσο πολύ. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι έχω αρχίσει να βάζω κάποια όρια ή αν μεγαλώνω και βλέπω τη ζωή διαφορετικά».

Τέλος, μίλησε για τον σεξισμό που έχει δεχτεί στον επαγγελματικό της χώρο. «Είναι κάτι το οποίο το αντιλαμβάνεσαι στον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσει ο άλλος, στις φράσεις που θα χρησιμοποιήσει, στο βλέμμα του, αν θα σε κοιτάξει στα μάτια ή όχι. Έχουν υπάρξει άνθρωποι με τους οποίους είχα συνεργαστεί ή είχε χρειαστεί να συνεργαστώ και έβλεπα μια απαξίωση από μεριάς τους, η οποία οφειλόταν καθαρά και μόνο στο γεγονός ότι είμαι γυναίκα», εξήγησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ