Η Μάρω Κοντού ξεκαθάρισε: "Το πολύ χίλια ευρώ το χρόνο παίρνω για δικαιώματα ταινιών μου - Ένα σπίτι έχω και 700 ευρώ σύνταξη"

Μιλάει αποκλειστικά

Η Μάρω Κοντού παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρήματα που λαμβάνει από τα δικαιώματα των ταινιών που προβάλλονται σε επαναλήψεις.

«Ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς, ζω αυτή τη στιγμή με μία σύνταξη που ήταν 800 ευρώ και ο κύριος Τσίπρας την έκανε 715. Το μονο περιουσιακό μου στοιχείο είναι το σπίτι που ζω.

Διαβάστε ακόμη: Μάρω Κοντού: «Ο άντρας μου έκανε ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να τον παντρευτώ - Για χάρη του χάλασα το συνοικέσιο με εφοπλιστή» (βίντεο)

Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε οικόπεδα, ούτε αποταμιεύσεις στο εξωτερικό, ούτε βέβαια στο εσωτερικό. Δύο φορές το χρόνο παίρνω δικαιώματα από την προβολή των ταινιών που έχω κάνει, που με το ζόρι φτάνουν τα 1.000 - 1.200 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Μάρω Κοντού: Διαχρονική μέσα στο total white look της - Το animal print σακάκι με τις floral λεπτομέρειες που λατρέψαμε (φωτό)

Αν εγώ παίρνω αυτά τα χρήματα που είχα πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τόσες ταινίες, μπορείς να φανταστείς τι παίρνουν αυτοί που έπαιζαν δεύτερους και τρίτους ρόλους. Τι να λέμε. Τα φέρνω δύσκολα βόλτα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ