Bradley Cooper & Gigi Hadid: Για πρώτη φορά χεράκι- χεράκι δημόσια – Η ρομαντική τους βόλτα στο Λονδίνο (φωτό)

Aπολαύστε τους!

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail απαθανάτισε τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και την Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) χέρι-χέρι στην πρώτη δημόσια εκδήλωση αγάπης τους καθώς έκαναν βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης - που έχασε στα Oscar το βραβείο του καλύτερου σκηνοθέτη - εδραίωσε την σχέση του με το 28χρονο supermodel Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) με αυτή τους την κίνηση, αφού φημολογείται ότι είναι μαζί εδώ και πολλούς μήνες.

Η Χαντίντ (Gigi Hadid) επέλεξε ένα καφέ μάλλινο φαρδύ παντελόνι και ένα statement δερμάτινο μπουφάν, καθώς δεν έλειψε από το look της μία mini μαύρη miumiu τσάντα. Από την άλλη πλευρά ο σκηνοθέτης και ηθοποίος  Μπράντλεϊ Κούπερ  (Bradley Cooper) φόρεσε ένα στρατιωτικό γκρι παντελόνι και ένα επίσης γκρι παλτό. Το σύνολο το συνόδευσε ένας τεράστιος καρό μπλε σκούφος.

Ακολουθούν φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης: Μπράντλεϊ Κούπερ: Στο κόκκινο χαλί με την μικροσκοπική καμαρωτή μαμά του, στο πάρτι με την Τζίτζι Χαντίντ - Όχι παίζουμε! (φωτό)

 

 

Διαβάστε επίσης: O Maestro Μπράντλεϊ Κούπερ πέρασε τη νύχτα με την Gigi Hadid - Οι κουτσομπόληδες τους έπιασαν με overnight hand luggage στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ