Άκης Σακελλαρίου: «Δεν έχουμε μια συνηθισμένη καθημερινότητα όπως άλλα επαγγέλματα - Υπομένουμε πολλά, αυτό μας κάνει πιο ενδιαφέροντες»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το επάγγελμά του αλλά και για τις παρεές του.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για το ταξίδι του στην Αμερική αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας ηθοποιός πάνω στο επάγγελμά του.

«Βρέθηκα στην Αμερική γιατί ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα για τις σπουδές μου» ,δήλωσε.

«Ήθελα να μάθω και άλλα πράγματα για τον ρεαλισμό. Ήθελα να ενεργοποιήσω έναν μηχανισμό που δεν τον είχα μάθει καλά. Και μου είπε ο αδερφός μου “ποια είναι η καλύτερη σχολή να συνεχίσεις;”. Βρήκα τη Δέσπω Διαμαντίδη και μου είπε δεν θα πας στο Actors Studio, δεν θα σε πάρουν, θα πας στο HP Studio και θα βρεις τους τάδε ανθρώπους».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ενέχονται στο επάγγελμα ενός ηθοποιού.

«Αν είναι μια ταινία που σε ερεθίζει δημιουργικά δεν υπολογίζεις καθόλου τις κακές συνθήκες όπως πχ το κρύο, αν και δύσκολο. Όπως και σε γυρίσματα στην τηλεόραση υπάρχουν μέρες που πας απλά και κάνεις τη δουλειά σου. Εκεί είναι πιο δύσκολο».

«Το ότι υπομένουμε πολλά ως ηθοποιοί μάς κάνει και πιο ενδιαφέροντες. Δεν έχουμε μια καθημερινότητα όπως έχουν άλλα επαγγέλματα και είμαστε τυχεροί γι’ αυτό».

 

 

 

Δείτε ακόμη:Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι πολύ συντηρητική - Η ψυχή μου ξέρει τι έχω τραβήξει αυτά τα χρόνια»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ