Χαλκίδα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 43χρονου θύματος - «Νόμιζα ότι γίνεται ληστεία - Υπήρχε μένος - Φώναζε, "Άσε με, άσε με"» (βίντεο)

Όλα όσα περιγράφει ..

Η σύζυγος του 43χρονου που δολοφονήθηκε από την 39χρονη σύζυγο του φίλου του στη Χαλκίδα "λύνει τη σιωπή της" και μιλάει στην κάμερα του Alpha.

«Toν άκουσα να φωνάζει άσε με άσε με και εκεί κρατήθηκα στο μπαλκόνι και άρχισα να φωνάζω. Εβαλα παπούτσια κινητό και κλειδια΄και έφυγα πήγα κάτω. Νόμιζα ότι γίνεται ληστεία κάποιος του επιτίθεται για να του πάρει τα λεφτά το κινητό. Οσα αντίκρισα δεν θελω να τα περιγραψω. Δεν είναι τα βιώσει και να τα δει κανείς».

 «Οχι δεν κατάλαβα ποια είναι, δεν την αναγνώρισα ούτε από μακριά αλλά ούτε και όταν πέρασε με το περιπολικό από μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είναι και τι έγινε, γιατί έγινε. Ημουν σε άσχημη κατάσταση, με αυτό που είδαν τα μάτια μου και αυτό που βίωσα στο πετσί μου. Δεν θυμάμαι ποιες λέξεις χρησιμοποίησα στην κατάθεσή μου, θυμάμαι μόνο πόσο έντονα ήθελα να αποτυπώσω ακριβώς το σκηνικό».

Εμαθε την ταυτότητά της λίγο αργότερα. «Οταν ήμασταν στο ΑΤ με τους αστυνομικούς μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σαν να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Και υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση».

Στην ερώτηση αν η δράστιδα που σύμερα αφού υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον άτυχο Σάκη προφυλακίστηκε, αν «είχε εμμονή μαζί του» απάντησε «προφανώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο».

Στην ερώτηση για το πώς ένιωσε με τα όσα ακούστηκαν από το περιβάλλον της κατηγορουμένης για τον σύζυγό της, καθώς οι γονείς της 39χρονης δράστιδος τον κατηγόρησαν ως βιαστή της κόρης τους -κάτι που και η ίδια η κατηγορουμένη αρνήθηκε κατηγορηματικά- είπε πως «τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά».

Υποστήριξε ότι δεν θα ήθελε να την δει, δεν θα μπορούσε να την έχει απέναντί της, ενώ αναφερόμενη στο παρελθόν και όσα είχαν γίνει υποστήριξε ότι την είχε δει ελάχιστο, στον γάμο τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ