«Υπήρξε μια ερωτική συνεύρεση πριν 15 χρόνια»: Τι είπε η 39χρονη στον ανακριτή - Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 43χρονου Σάκη Νικολάου (βίντεο)

Οι φήμες που είχαν διαδοθεί ανάμεσα στο θύμα και τον θύτη είχαν δημιουργήσει ένα πολύ δύσκολο και έντονο κλίμα στο σπίτι της, έστι πήγε έξω από το σπίτι του για να ξεκαθαρίσει το θέμα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη που δολοφόνησε τον 43χρονο Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα, μετά από μαραθώνια απολογία της σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Η 39χρονη υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του. Οι συνήγοροί της διέψευσαν τα περί παρενόχληση της του 43χρονου με μηνύματα για απειλές, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει ενώ η αστυνομία έχει στην κατοχή της τα δύο κινητά, του θύματος και της κατηγορουμένης και δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμα: «Η μάνα μου είναι νεκρή»: Συγκλονίζει ο αδερφός του Σάκη Νικολάου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα – Εγώ της το είπα, «δεν θα ξεχάσω την κραυγή που έβγαλε» (βίντεο)

Η 39χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, εξήγησε στον ανακριτή τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα. Η κατηγορούμενη ακόμη και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα. Δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της, τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ακούγεται ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα, με διάφορα μηνύματα και απειλές. Αυτά δεν είναι αληθή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, το οποίο να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και το οποίο να αποδεικνύει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών», αναφέρουν.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της ανέφερε ότι ο σύζυγός της είναι δίπλα της, έχει τη δική του συνδρομή και συμμερίζεται όλα αυτά που υφίσταται. 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δήλωσε ότι αναμένει να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου να τοποθετηθεί επισήμως.

Ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε ότι αν η 39χρονη παρακολουθούνταν από ψυχιάτρους «για να μην διαταχθεί ο εγκλεισμός της σε κάποιο ίδρυμα, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα ήταν σοβαρή η πάθησή της. Από εκεί και πέρα, εφόσον ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, εμείς θα διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο, που θα είναι παρών και θα ελεγχθούν όλοι οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης». 

«Επιτρέψτε μου να κάνω μία πρόβλεψη: δεν θα γλιτώσει τα ισόβια, όταν έρθει η ώρα της», κατέληξε στη δήλωσή του.

Διαβάστε ακόμα: Τραγικές φιγούρες μητέρα και σύζυγος: Υποβασταζόμενες στην κηδεία του 43χρονου Σάκη στη Χαλκίδα – «Τον κατακρεούργησε» λέει ο αδερφός του (φωτό & βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ