Survivor: Τέσσερις γυναίκες "στον τάκο" - Οι Μπλε ψήφισαν την καλύτερη παίκτρια τους - Όλα όσα έγιναν (βίντεο)

Χαμός!

Χαμούλης για ακόμη μία φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα το είπε εξ αρχής ότι τους Διάσημους του Survivor μετά τη δεύτερη ήττα σε αγώνα ασυλίας, τους συνέφερε να βγάλουν γυναίκα υποψήφια. Όπως κι έγινε, με τους Κόκκινους να ψηφίζουν την Όλγα Πηλιάκη, η οποία πήρε μια παραπάνω ψήφο από τη Μαρία Αντωνά. 

Και αφού οι Κόκκινοι ψήφισαν γυναίκα, θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο και οι Μαχητές, που ψήφισαν την καλύτερή τους παίκτρια, τη Δώρα Νικολή και η Κατερίνα Δαλάκα, ως MVP, ψήφισε την Δώρα Χατζηγεωργίου και έκλεισε την 4άδα των υποψηφίων της εβδομάδας. 

Έτσι, για την παραμονή τους στο Survivor θα μονομαχήσουν οι Κρίστη Καθάρια, Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. 

Οι Διάσημοι του Survivor έχασαν δεύτερο σερί αγώνα ασυλίας, παρόλο που και πάλι βρέθηκαν να χάνουν αλλά «γύρισαν» το ματς. Μόνο που η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και στο τελευταίο flag race, οι Μαχητές πανηγύρισαν την ασυλία.

Ο αγώνας εκτός από ντέρμπι ήταν και γεμάτος… ένταση αλλά και τραυματισμούς.

Οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους πάγκους δεν έλειψαν, οι διαπληκτισμοί μεταξύ των ομάδων επίσης δεν έλειψαν αλλά για άλλη μια φορά «βασιλιάδες» της έντασης ήταν ο Αλέξης Παππάς και ο Σωτήρης Λαμάι.

Σε μια μονομαχία τους, ο Αλέξης Παππάς είδε τον αντίπαλό του να ξεφεύγει κι άρχισε να κουνά την κατασκευή για να τον κάνει να χάσει την ισορροπία του και να πέσει, ώστε να τον προσπεράσει.

Λίγο μετά, ο παίκτης των Μαχητών έπεσε άτσαλα στη θάλασσα και χτύπησε το γόνατό του, με τον γιατρό του αγώνα να τον θέτει εκτός μάχης.

Η ψηφοφορία των Μπλε

Οι Μπλε, μετά το αποτέλεσμα της κάλπης των Κόκκινων, οδηγήθηκαν κι εκείνοι σε ψηφοφορία. Και επέλεξαν να βγάλουν υποψήφια την Δώρα, την καλύτερή τους παίκτρια, κάτι που εξέπληξε όχι μόνο την ίδια αλλά και τους Διάσημους. 

«Τα παιδιά που με ψήφισαν πρέπει να καταλάβουν ότι κάποιες φορές ψηφίζουμε και κάποιους που αγαπάμε» είπε η Δώρα, σημειώνοντας πως δεν θα κρατήσει κακία στους συμπαίκτες της αλλά κι εκείνοι πρέπει να σκεφτούν ότι ακόμη κι αν θεωρούν ότι είναι δυνατή και θα κερδίσει τη μονομαχία, με ένα στραβοπάτημα μπορεί να μείνει εκτός Survivor, όπου έχει πάει για έναν σκοπό, τον οποίο τον γνωρίζουν κι εκείνοι.  

Παρακολούθειστε το reality επιβίωσης από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ