Πέθανε ο Γιώργος Αλεξανδρής, πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟ: Έπαθε έμφραγμα την ώρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Είχε διατελέσει έφορος

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του 46χρονου Γιώργου Αλεξανδρή 

Από ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύτηκε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Δευτέρας, στο ΟΑΚΑ, καθώς "έφυγε" από τη ζωή γνωστός φίλος του τριφυλλιού και πρώην στέλεχος του ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με το newspao.gr, πρόκειται για τον 46χρονο Γιώργο Αλεξανδρή, ο οποίος στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας διατέλεσε έφορος στις ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού πριν το ματς παραπονέθηκε για αδιαθεσία ενώ είχε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο, άμεσα μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.

Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει ήδη από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…».

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του άτυχου φιλάθλου του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του χθεσινού (22/01) αγώνα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ