Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Η κακοποίηση από τον σύζυγο “όπλισε” το χέρι της» - «Ουδέποτε υπήρξε δεσμός μαζί της», τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος (βίντεο)

Τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας του 43χρονου Σάκη Νικολάου, εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Στη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού από τη Χαλκίδα, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μίλησε την Τρίτη (23/1) ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Αθανάσιος Τάρτης. «Η κακοποίηση από τον σύζυγο “όπλισε” το χέρι της 39χρονης» επισήμανε και ξεκαθάρισε ότι μεταξύ του θύματος και της δράστιδος δεν υπήρχε κανένας δεσμός.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της στυγερής δολοφονίας και προσωπικός φίλος του άνδρα, τόνισε ότι το αίτιο του εγκλήματος πρέπει να αναζητηθεί στην κακοποίηση από τον σύζυγό της.

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο»

«Τίποτα δεν τη βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία, που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται, για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη», υπογράμμισε ο Αθανάσιος Τάρτης.

«Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δε θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό. Ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Δυστυχώς, φαίνεται μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι “φίλε, πρόσεξε τη γυναίκα σου”, ξεκίνησε η κακοποίηση της 39χρονης. Άκουσα από τη μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία 2-3 χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγό της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος.

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της την οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την “κάρφωσε” στον σύζυγό της για τις πιέσεις που του ασκούσε» ανέφερε κλείνοντας ο δικηγόρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ