Τάκης Σαγιώρ αποκαλύπτει: Σκηνοθέτης, μεγάλο όνομα, δεν άφηνε αγοράκι για αγοράκι

Ο πολυτάλαντος Τάκης Σαγιώρ περιγραφεί ανατριχιαστικά σκηνικά του θεάτρου της εποχής του

 

Μια σοκαριστική καταγγελία για σκηνοθέτη με πολλές επιτυχημένες ταινίες έκανε ο Τάκης Σαγιώρ. Μίλησε για εκβιασμούς σε νεαρές πρωταγωνίστριες, από σκηνοθέτες για να τους δώσουν έναν ρόλο σε μια ταινία.

Ο Τάκης Σαγιώρ συγκλόνισε, καταγγέλλοντας σκηνοθέτη με πολλές επιτυχημένες ταινίες.

Μίλησε για εκβιασμούς σε νεαρές πρωταγωνίστριες, από σκηνοθέτες για να τους δώσουν έναν ρόλο σε μια ταινία.

«Εγώ όλα αυτά που διάβαζα και έβλεπα στις ειδήσεις για τις παρενοχλήσεις, τα παρακολουθούσα κι έλεγα: “τι φωνάζουν;”. Προς Θεού, δεν ήμουν με την πλευρά των “κακών”, φυσικά είμαι με τα θύματα, αλλά λέω: “παιδιά, τι κάνουν έτσι; Καινούργια είναι αυτά;”», λέει αρχικά ο Τάκης Σαγιώρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα OnTime.

Και ο γνωστός χορευτής συνέχισε με τις σοκαριστικές καταγγελίες του: «Αυτά τώρα είναι πταισματάκια μπροστά στα εγκλήματα που γίνονταν τότε. Αλλά μπράβο που φτάσαμε σε μια εποχή όπου ουδείς μένει ατιμώρητος και δεν τη γλιτώνουν. Γιατί τότε και γίνονταν και τα γνώριζαν και δεν μίλαγε κανείς.

Έχω δει παραγωγούς να κλειδώνουν την πόρτα και να πηγαίνει νέα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια και να της λένε: “δεν έχεις αυτή την ταινία, αν δεν μου κάτσεις”. Σκηνοθέτης, μεγάλο όνομα, με πετυχημένες ταινίες, δεν άφηνε αγοράκι για αγοράκι! Ακόμα και στους πρωταγωνιστές έλεγε: “αν δεν περάσεις από το σπίτι μου, δεν παίρνεις μεροκάματο”».

«Σε μένα μεγάλος σκηνοθέτης μού είχε πει κάτι, εγώ δεν τον γούσταρα, δεν πήγα. Όταν του είπα “με σένα ποτέ”, μου απάντησε: “θα μπεις black list”. Έκανε να μου μιλήσει 20 χρόνια. Κατάφερνα και έβρισκα τρόπο να συνεχίζω.

Η Τζένη Καρέζη μου είχε πει: “θα σου κλείσουν πολλές πόρτες, να είσαι έτοιμος, αλλά να θυμάσαι ότι αν έχεις ταλέντο, κάποια χαραμάδα θα βρεις και θα περάσεις”», κατέληξε ο Τάκης Σαγιώρ.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Τάκης Σαγιώρ: «Έφυγα γιατί δεν άντεχα το ξύλο, από ανάποδη σφαλιάρα του μου λείπει ένα δόντι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ