Έγκλημα πάθους στην Χαλκίδα: Ένταση on air για το φονικό μεταξύ του δικηγόρου Τάρτη και Μπαλάσκα! - «Ντροπή σας, δεν σας επιτρέπω» (βίντεο)

«Δεν υπάρχει καμία ερωτική σχέση μεταξύ θύματος και δράστη. Δεν υπήρξε ποτέ»

Το φρικτό φονικό στη Χαλκίδα που σόκαρε το πανελλήνιο το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) συζήτησαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο «Χαμογέλα και Πάλι» της Κυριακής (21/1). Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, καθώς και ο δικηγόρος του 43χρονου θύματος της δολοφονικής επίθεσης, Αθανάσιος Τάρτης.

«Μάλλον υπάρχει μία παρανόηση, άκουσα τον κύριο Μπαλάσκα να λέει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε στην αρχή της τοποθέτησή του ο Αθανάσιος Τάρτης.

«Δεν υπάρχει καμία ερωτική σχέση μεταξύ θύματος και δράστη. Δεν υπήρξε ποτέ. Ποτέ. Η δράστης και το θύμα δεν ήταν από το ίδιο χωριό. Το θύμα και ο σύζυγος της δράστριας είναι από το ίδιο χωριό. Το θύμα και η γυναίκα του δεν έχουν παιδιά, είχαν παντρευτεί πριν 2 χρόνια και δυστυχώς τότε, λίγο μετά από τον γάμο, είχε έρθει στο γραφείο μου για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της δράστριας», ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του θύματος στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Η δράστης είχε εμμονή με το θύμα και για αυτόν τον λόγο ενημέρωσε τότε τη σύζυγό του και με τη δική μου παρότρυνση ενημέρωσε και τον σύζυγο της δράστριας, που ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος, για τις κινήσεις της συζύγου του», επισημαίνει ο κύριος Τάρτης για τη σοκαριστική υπόθεση της Χαλκίδας.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου», φώναζε η γυναίκα του από το μπαλκόνι - Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος (βίντεο)

«Ήρθε το θύμα στο γραφείο μου και μου είπε: η κυρία αυτή με παρενοχλεί, με απειλεί με μηνύματα ότι αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σ’ έχει καμιά. Από μόνη της, χωρίς να της έχει δώσει κανένας δικαίωμα», τονίζει ο δικηγόρος του 43χρονου στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Το είχε πλάσει δηλαδή όλο αυτό από μόνη της στο μυαλό της;», ρώτησε στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ ξέσπασε σε γέλια ακούγοντας τις περιγραφές του δικηγόρου, προκαλώντας την αντίδραση του συνομιλητή του.

«Κύριε Μπαλάσκα, δεν είναι καθόλου αστείο ξέρετε, γιατί σας βλέπω να χαμογελάτε! Ένας άνθρωπος έχει πεθάνει, μη μου λέτε ότι είναι αστείο! Ντροπή σας! Δεν θα σας αφήσω καθόλου! Δεν είναι καθόλου αστείο, δεν μιλάμε για αστεία! Ο άνθρωπος αυτός ήταν προσωπικός μου φίλος, δεν σας επιτρέπω να μιλάτε έτσι!», ξέσπασε στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» ο κύριος Αθανάσιος Τάρτης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: Ψυχολογικά προβλήματα είχε η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο - Έγκλημα πάθους ή κατά φαντασίαν σχέση; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ