Χαλκίδα: Ψυχολογικά προβλήματα είχε η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο - Έγκλημα πάθους ή κατά φαντασίαν σχέση; (βίντεο)

Νέα στοχεία για την δολοφονία του 43χρονου στην Χαλκίδα

 

Συγκλονίζει η υπόθεση στην Χαλκίδα.

Το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν μία γυναίκα σκότωσε με πολλές μαχαιριές έναν άντρα, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα.

Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία φώναζε από το μπαλκόνι και έτσι κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 39χρονη.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου», φώναζε η γυναίκα του από το μπαλκόνι - Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος (βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο MEGA, η 39χρονη παρακολουθείτο τους τελευταίους τρεις μήνες από ψυχίατρο, ενώ τόνισε πως από την ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίστηκε ως «έγκλημα πάθους» και από αντιζηλία σκότωσε τον 43χρονο.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Γυναίκα μαχαίρωσε τέσσερις φορές 42χρονο άντρα - Του επιτέθηκε στη μέση του δρόμου και τον σκότωσε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ