Χριστίνα Κοντοβά: "Με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το παρελθόν του παιδιού μου" (βίντεο)

Έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα αργά".

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συχνές ερωτήσεις που δέχεται για την υιοθεσία του παιδιού της.

«Δεν κίνησα ποτέ την διαδικασία στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί και δεν θέλω να έχω παιδί. Θα το είχα κυνηγήσει, μπορούσα να το κάνω. Η ανάγκη της υιοθεσίας μου ήρθε με το ταξίδι στην Αφρική. Κάτι έχω με αυτόν τον τόπο, με τραβάει, με συγκινεί. Η θέλησή μου να υιοθετήσω γεννήθηκε στο τελευταίο μου ταξίδι στην Αφρική. Στην Ελλάδα, είναι όντως γεμάτα τα ιδρύματα, αλλά από παιδιά που δεν είναι προς υιοθεσία, έχουν οικογένειες πίσω τους. Τα παιδιά προς υιοθεσία είναι πολύ μικρό ποσοστό».

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της Ada τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά της - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό με τον Τζώνη Καλημέρη (βίντεο)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χριστίνα Κοντοβά, σχολίασε τις αναρτήσεις που κάνει με την κόρη της στα social media. «Με ενοχλεί όταν θέλουν να μπουν από την κλειδαρότρυπα. Και εγώ καμιά φορά αναρωτιέμαι αν κάνω σωστά. Με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω, δηλαδή να με ρωτήσουν κάτι από την προσωπική της ιστορία, το παρελθόν της» είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ