Γιώργος Λαμπάτος για τις οικονομικές του δυσκολίες: "Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά όχι από σκηνοθέτες για δουλειά" - Τι απαντάει η Άννα Φόνσου (βίντεο)

Είναι Πρόεδρος  του «Σπιτιού του Ηθοποιού»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος μετά τις αποκαλύψεις για τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είχαν πολύ καιρό να ενδιαφερθούν για μένα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος», ενώ πρόσθεσε: «Είμαι μόνος μου εδώ και καιρό χωρίς καμία συμπαράσταση, ούτε από ανθρώπους του χώρου, ούτε από φίλους και γνωστούς. Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λαμπάτος: «Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω - Καπνίζω αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο» - Τα οικονομικά προβλήματα

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που τώρα μαθαίνει την κατάσταση. Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει με κάθε τρόπο, αλλά δεν χτυπάει για δουλειά. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό στη συνέχεια», κατέληξε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση της ρεπόρτερ Φαίη Φώτου σχετικά με το αν θα σκεφτόταν να κάνει άλλη δουλειά, ο κ. Λαμπάτος απάντησε: «Ελπίζω ότι τώρα με την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, δεν θα χρειαστεί».

Η δήλωση της Άννας Φόνσου

Η πρόεδρος του «Σπιτιού του Ηθοποιού» είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν ζήτησε ποτέ την βοήθεια μας, αν και καθόμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που δεν ξέρουν τι γίνεται στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Είναι ένα ίδρυμα πιστοποιημένο και έχουμε στείλει το ΦΕΚ σε όλους τους Έλληνες ηθοποιούς για το τι μπορεί να προσφέρει».

Αφού ανέφερε μια σειρά από άλλες δράσεις στήριξης ηθοποιός, είπε «Έχω στείλει επιστολές σε 30 παραγωγούς να έρθουν να δουν τους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και να τους πάρουν σε κάποια δουλειά, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς τους».

«Κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητο μου με παιδιά από το «Σπίτι του Ηθοποιού» να πηγαίνουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν, δεν έχουν να φάνε, να τους καθαρίσουμε, να τους βγάλουμε μια βόλτα», επεσήμανε η Άννα Φόνσου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ