Αύγουστος Κορτώ: To Facebook κατέβασε φωτογραφία να φιλιέται με τον σύζυγό του -ποιους καταγγέλλει

Είναι η δεύτερη φορά που «κατεβαίνει» η συγκεκριμένη φωτό έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ

Ανάρτηση με την οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του ότι το Facebook κατέβασε φωτογραφία με τον ίδιο να φιλά τον σύζυγό του έκανε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

Όπως υποστηρίζει, η φωτογραφία κατέβηκε όχι επειδή θεωρήθηκε ότι είχε ακατάλληλο περιεχόμενο αλλά «έπειτα από σωρεία report», ενώ κοινοποιεί και τη σχετική ενημέρωση από το Facebook για το «κατέβασμα» της σχετικής εικόνας.

Δείτε ακόμα: Αύγουστος Κουρτώ: Σπάνιο ενσταντανέ με τον σύζυγο του, Τάσο από τις διακοπές τους - Το χιουμοριστικό σχόλιο (φωτό)

Ο Αύγουστος Κορτώ γράφει στην ανάρτησή του:

«Η φωτογραφία αυτή κατεβαίνει για δεύτερη φορά, όχι λόγω ακατάλληλου περιεχομένου, αλλά, προφανώς, έπειτα από σωρεία report ανθρώπων που θεωρούν το φιλί με τον σύζυγό μου ενάντιο στη φύση, στη θρησκεία, στον ζοφερό κόσμο της ψυχής τους. Η αγάπη θα αντηχεί όταν οι εχθροί της θα 'χουν χαθεί στη σιωπή».

Ήδη η ανάρτηση έχει λάβει πολλές κοινοποιήσεις και μηνύματα στήριξης, με τον γνωστό συγγραφέα να σχολιάζει κάτω από την ανάρτησή του: «Για τη χώρα μας κολλάει ο στίχος του Καρυωτάκη: "Ωραίο, φριχτό κι απέριττο τοπίον!". Μη γελιόμαστε: σε τέτοιο τόπο ζούμε».

«Τα λόγια σας είναι ανεκτίμητα: μετέτρεψαν ένα κύμα δίκαιης αγανάκτησης σε ελπίδα - πως η καλοσύνη πάντα, πάντα είναι αυτό που εννοούμε όταν λέμε άνθρωπος», συμπληρώνει.

Διαβάστε ακόμα: Αύγουστος Κορτώ: Η ζωή μου λέγεται Τάσος και αναπνέω χάρη στην αγάπη της

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ