Νέος Κόσμος: «Γάζωσαν» 44χρονο με περισσότερες από 80 σφαίρες - Το χρονικό (βίντεο)

Νωρίς τα ξημερώματα ...

Μαφιόζικη εκτέλεση με δεκάδες σφαίρες και θύμα 44χρονο έγινε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα έξω από βενζινάδικο στην συμβολή των οδών Φορατζή και Ηλιού στο Νέο Κόσμο.

Η δολοφονία αποδίδεται από την Αστυνομία σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος μεταξύ νονών της νύχτας, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ είχε γίνει και πάλι απόπειρα σε βάρος του το 2018 στον Πειραιά και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα. Το όνομα του έχει εμπλακεί και σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Άγνωστοι «γάζωσαν» με πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ το θύμα, την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, αλλά δεν πρόλαβε.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

 

 

Οι εκτελεστές πυροβόλησαν τον 44χρονο, ο οποίος προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο θωρακισμένο όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί από την Αστυνομία 81 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα το ΙΧ βρέθηκε καμένο, στην Λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί και παρελήφθη από γερανό της Αστυνομίας, για να μεταφερθεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να εξεταστεί εργαστηριακά.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή για να εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ