Ο Περικλής Κονδυλάτος για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Γνωρίζω ήδη κάποια με τα παιδάκια τους - Εγώ μεγάλωσα τέλεια με ετερόφυλους γονείς;»

«Αν το είχαμε αποδεχθεί, δε θα συζητούσαμε αν μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδί»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη (10/1) στον Alpha και μεταξύ άλλων κατέθεσε την άποψή του για το νομοσχέδιο περί της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων, που έγινε ευρέως γνωστός από την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, έκανε και μια αποκάλυψη που αφορά στην προσωπική του ζωή. «Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν λίγο περίεργη. Εμείς μέναμε στην Αθήνα, ενώ εκείνος δούλευε στην επαρχία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσω χωρίς την παρουσία του. Τώρα έχουμε επαφές. Δεν είχαμε για κάποιο διάστημα, αλλά τα έχουμε βρει», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

 

«Οι γονείς μου είναι τώρα δύο μεγάλοι άνθρωποι… Προσπαθώ να βάζω όποια παράπονα έχω από αυτούς στην άκρη, γιατί δεν ξέρω και πόσο χρόνο έχω ακόμα μαζί τους. Είτε έχουμε περάσει καλά είτε όχι, έχω καταλάβει ότι κάποια στιγμή γινόμαστε οι γονείς μας», συνέχισε.

«Δεν τους έχουμε αποδεχθεί»

 

 

Όταν του έγιναν ερωτήσεις για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να το πιάσεις από μόνο του. Αρχικά, δεν έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων, δεν τους έχουμε αποδεχθεί ως κανονικούς ανθρώπους. Αν είχαμε αποδεχθεί ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα, δεν θα το συζητούσαμε αυτό τώρατο αν θα μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδί».

«Γνωρίζω ήδη κάποιους ανθρώπους, είναι και από τον χώρο σας και τους ξέρει όλος ο κόσμος, που είναι ομόφυλα ζευγάρια και έχουν παιδάκια. Έχω δει αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ, που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς, μεγάλωσα τέλεια;», επισήμανε.

Δείτε ακόμη:Άννα Καραμανλή: Δεν θα ψηφίσω τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια ακόμα και αν μπει κομματική πειθαρχία - Ήμουν αντίθετη στο σύμφωνο συμβίωσης (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ